donderdag 11 oktober 2018

Intex krystal clear

Intex krystal clear

Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen! Boven € 5- geen verzendkosten. Verzendkosten maximaal 9 vanaf 5- gratis verzonden! Wil je profiteren van een natuurlijke manier van desinfecteren? This incredible come with some fantastic and effective features.


Zwembadwater dat zachter aanvoelt? Het is perfect voor je zwembad. Dit zoutwatersysteem gebruikt slechts een kleine hoeveelheid natuurlijk zout voor een milieuvriendelijk proces dat lijdt tot zacht, vers en schoon water.


De zelfreinigende functie verlengt de levensdu. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. A leading brand in the manufacture of Above Ground Pools, Air Mattresses and PVC inflatable products.


Intex krystal clear

With over 40-year of history, we work hard to maintain the. Heb je er genoeg van om telkens weer chloortabletten toe te moeten voegen aan het water? Laat je inspireren door ons grote aanbod Intex. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Deze extra krachtige pomp zorgt voor een perfecte reiniging door de speciale zandfiltratie, hierdoor blijft het zwembadwater nog schoner en frisser en geniet je altijd van kristalhelder zwembadwater. First, an undetectable level of natural swimmer-safe chlorine is produced when natural salt is added to pool water and passes through a titanium.


Intex krystal clear

Met deze filterpomp voorkomt u. Een zeer effectieve installatie. Dit aan de hand van milieuvriendelijk zwembadzout dat je eenmalig handmatig aan het water toevoegt. Preise finden und vergleichen! Mooi toestel en handig voor te installeren , vraagt niet veel onderhoud en is gemakkelijk te monteren.


Het zoutwatersysteem zet natuurlijk zwembadzout om in natuurlijk chloor. Hiermee houd je jouw zwembad vrij van algen, bacteriën en schimmels. MONTAGE PISCINE INTEX PRISM FRAME SET 3. Intex Crystal Clear zoutwatersysteem. Dit zoutelektrolyse systeem kent zelfschoonmaak opties van en uur.


Maar het is op zichzelf geen pomp. Verder is dit systeem te combineren met de meeste bovengrondse filterpompen van Intex. In onderstaand overzicht kan je een volledige lijst met specificaties vinden, maar voordat je daar in duikt zijn er eerst enkele vragen die je jezelf moet stellen.


Een van de belangrijkste dingen waar je op moet letten zijn de afmetingen van je zwembad. Deze pomp heeft een hoge capaciteit en is daardoor uitstekend geschikt voor diverse zwembaden. Deze Volt pomp is CE gekeurd en zeer veilig in gebruik.


De pomp wordt compleet geleverd met alle benodigde accessoires en is daardoor direct klaar voor gebruik. Wordt geleverd met een adapter waarop een tuinslang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts