woensdag 17 oktober 2018

Ecostyle aaltjes

Specialist in ECOstyle producten. Kwaliteit en snelle levering! Voor 22:besteld = morgen in huis. Door klanten beoordeeld met een 1. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Vind Hier Alles van ECOstyle Voor je Dier.


In de ECOstyle webshop vind je biologische bestrijding voor plagen in je tuin en natuurlijke producten voor je paard. Alle overige ECOstyle producten zijn in Nederland breed te verkrijgen in de tuin- en diervakhandel. Al ruim jaar biedt ECOstyle natuurlijke producten voor tuin en dier. De aaltjes dringen de prooi binnen via een opening in het lijf van de prooi.


De prooi wordt als voedselbron en broedkamer gebruikt. Binnen enkele dagen is de prooi dood. Het effect van de aaltjes (natuurlijke vijanden) zie je dus al snel, na een paar dagen stopt de schade. Aaltjes pas je gemakkelijk toe. ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier voor particuliere en beroepsmatige toepassing.


Hierbij staat zorg voor het milieu, innovatie, duurzaamheid en kennisoverdracht centraal. Nematoden zijn microscopisch kleine aaltjes. Sommige van deze diertjes kunnen allerlei plagen op een zeer veilige en vooral duurzame manier bestrijden. Deze draadvormige bodemdiertjes zijn ca. Kort gezegd zijn deze nematoden de natuurlijke vijanden van diverse insectenlarven.


Ik heb de aaltjes gebruikt, kan ik nu ook direct bemesten en bekalken? Zolang je gebruikt maakt van niet-chemische kalk en meststoffen, zoals de AZ-kalk en Gazon-AZ, doen de aaltjes gewoon hun werk. Kan ik groente en fruit eten dat is behandeld met aaltjes tegen slakken ? Slakken ecologisch verdelgen doe je met aaltjes tegen slakken. Deze aaltjes zoeken in de grond naaktslakken op en dringen deze binnen via de mantelholte. De slakken zwellen op en sterven na enkele dagen.


Ecostyle aaltjes

Nieuwe generaties aaltjes ontwikkelen zich in het dode slakkenlichaam en gaan op zoek naar een nieuwe prooi. De aaltjes tegen de larven van een varenrouwmug zijn het gehele jaar toepasbaar, mits het tenminste 10°C is. Koop uw tuinartikelen eenvoudig online. Levering in Nederlan België en Duitsland.


Gratis verzending vanaf 50. Leverbaar in verschillende verpakkingen vanaf m² Koop het vers bij Lastvan. Groot aanbod ECOstyle producten. Door de aaltjes actief op de rupsen buxusmot te spuiten met behulp van een drukspuit of plantenspuit, worden de rupsen effectief aangepakt. De aaltjes zijn toepasbaar zodra de rupsen zichtbaar zijn, zo van april tot en met november.


Ecostyle aaltjes

De natuurlijke vijanden van emelten zijn aaltjes , deze worden ook wel nematoden genoemd. Als deze op de juiste wijze worden uitgezet in de tuin ben jij snel van jouw emeltenplaag af. En dat zonder schade te veroorzaken aan de natuur en het milieu. Die prooi wordt als voedselbron en broedkamer gebruikt, waardoor de prooi binnen een paar dagen dood gaat. Je mengt ze, afhankelijk van het plaaginsect, met water en giet ze uit of spuit ze direct op het plaaginsect.


De engerling is de larve van de mei-, juni-, salland- of rozenkever. Je kan aaltjes (= nematoden) of andere nuttige insecten van Ecostyle hier bestellen en gratis aan huis laten leveren in België! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Ecostyle aaltjes

Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Dit gebeurt steeds op maandag, dinsdag of woensdag.


Zo heeft u de aaltjes zeker tegen het weekend en zullen de aaltjes hun werk goed kunnen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts