vrijdag 26 oktober 2018

Hendi grill

Hendi grill

Riesiges Sortiment - Schnelle Lieferung - XXL Rabatt. Horeca Kwaliteit en goedkoop De Goedkoopste van Nederland! XXL Korting - va 24uur Levertijd!


Deze grillplaat van de blue line van hendi heeft een grilloppervlak van 58. Een horeca Grill Master Maxi BBQ kopen bij XXLhoreca? Van Hattem Horeca BV biedt een zeer ruim assortiment horeca en grootkeuken apparatuur aan tegen normale prijzen.


Naast deze overzichtelijke en gebruiksvriendeli. Losse onderdelen voor de hendi gasbarbecue grill - en bake master maxi. Horecastyle heeft een compleet assortiment van. Specialistisch advies nodig? Millionen Ergebnisse hier Entdecken!


Roestvaststalen behuizing. Gietijzeren grillplaten met keramische coating. Voorzien van vetopvangbak en spatranden. Thermostaat traploos instelbaar. Ontworpen voor gebruiksgemak en kwaliteit.


De Grill -Master maxi heeft een roestvrijstalen frame en is voorzien van roestvrijstalen, demontabele, poten. Door de demontabele poten is de barbecue gemakkelijk te transporteren. Zodoende is deze eenvoudig te verplaatsen of snel te transporteren. Het concept is goed uitgedacht, stevig en solide.


Hendi grill

De branders zijn uitstekend en het grillopervlakte is groot genoeg om tot ongeveer twintig mensen te voorzien van een heerlijke maaltijd. U koopt deze al vanaf € 31bij Horeca. Het staande model is gemakkelijk schoon te maken en staat iedere dag garant voor heerlijke gerechten van de grill.


Wanneer de eerste zonnestralen ons landje bereiken is het tijd om de barbecue van stal te halen! GRILL MASTER MAXI HENDI GOEDKOPE barbecue compleet met bakplaat en rooster. Horeca Groothandel Veluw: Dé Horeca Groothandel voor Non-Food Horecabenodigdheden en Horeca Apparatuur.


Tevens specialist in Horeca Inrichtingen. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Er gaat niets boven een lekkere barbecue op een feestje. U bakt eenvoudig de lekkerste stukjes vlees. Zo kunnen uw gasten op uw feest ook genieten van een lekkere maaltijd en hoeft het feestje niet te stoppen rond etenstijd!


Geschikt voor de hendi grilmaster Mini en maxi en de bake master mini en Maxi. Barbecue op gas Een barbecue op gas heeft veel voordelen. Roast Master is voorzien van een verchroomd rooster en verzwaarde vlamverdeler. Grill Master Quattro wordt geleverd met verchroomde roosters en een geëmailleerde braadpan. Sprawdź wysokiej klasy wyposażenie gastronomii od Hendi.


Hendi grill

Hurtownia gastronomiczna oferuje niezbędne wyposażenie kuchni oraz przydatne akcesoria gastronomiczne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts