vrijdag 19 oktober 2018

Verticaal tuinieren

Verticaal tuinieren

Minigarden Vertical Erhalten. Millionen Ergebnisse hier Entdecken! Encuentra Resultados Relevantes con Informationvine. Verticaal tuinieren in een stapeltuin van of verdiepingen, van Douglas hout of Cortenstaal. Een moestuin met bakken vol kruiden, groentes of bloemen op minder dan vierkante meter.


Tuinieren op je balkon, stoep, dakterras of gewoon in je tun. Ook ben ik een fan van tuinieren en ook daar heb ik mijn hobby van gemaakt. Ik probeer alleen te schrijven over dingen die mij raken of die mijn passie hebben. Gelukkig lukt dat tot nu toe prima! Ik denk dat je straks een mooi ontworpen levende groene wand voor aan de muur inclusief irrigatiesysteem voor weinig geld bij bijv.


Maar er zijn vele andere vormen van verticaal tuinieren …al een tijd geleden had ik daarom maar eens op een rijtje gezet wat voor mogelijkheden voor een verticale tuin er eigenlijk allemaal zijn. Hoe kan tuinieren als je een kleine tuin of een klein balkon hebt? Juist, door verticaal te tuinieren en de hoogte goed te benutten. En dat geldt niet alleen voor buiten, dit idee is ook heel goed toepasbaar binnen in huis.


Verticaal tuinieren

Kies je voor verticaal tuinieren buiten en plaats je de verticale plantenwand tegen je gevel dan heeft deze een isolerende werking en beschermt hij je huis tegen de zon en weersinvloeden. Hierdoor gaat de temperatuur op warme dagen omlaag en op koudere dagen houdt deze de warmte vast in je huis. Systemen om verticaal te kunnen tuinieren kun je zelf maken, maar ze zijn ook kant-en-klaar te koop. Als onderneming heeft vertiplant het product Vertiplant ontwikkel met als doel om verticaal tuinieren voor iedereen mogelijk te maken. Vertiplant is een ingenieus systeem voor het aanbrengen van verticaal groen.


Volledig zelfvoorzienend door middel van een water-intergratiesysteem en vloeibare voeding toevoer. Een verticale tuin is een oplossing voor kleine tuinen en balkons. Je ziet ze veel in hippe restaurants en zelfs op vliegvelden tegenwoordig. Je maakt dus vooral gebruik van de hoogte van de muur, waardoor je geen vloeroppervlakte gebruikt.


De meest eenvoudige manier is om planten op een wandplank te plaatsen, maar omdat deze trend zó populair is geworden, zijn er veel meer leuke verticaal. Voor kleine tuinen en balkons is verticaal tuinieren de oplossing. Je kunt een verticale tuin zelf maken of je kunt ze kant-en-klaar kopen, zodat je direct aan de slag kunt gaan om verticaal te kunnen tuinieren. Online mooie potten en bakken kopen voor uw verticale tuin?


Dat doet u snel en veilig hier in de webwinkel of bij ons in het tuincentrum in. Vergroot je tuinoppervlak: verticaal tuinieren - Expand your gardensurface: vertical gardening. Of u nu groene vingers heeft of niet: u maakt met de producten van Tuingoedkoop. Een lege muur of stukje schutting is al meer dan genoeg om een oase van groen aan te leggen.


Verticaal tuinieren

Het begrip verticaal tuinieren bestaat reeds enkele jaren en kent een toenemende groei, voornamelijk in steden. Door in de hoogte te werken! Het idee is eenvoudig: gebruik de wanden van je woning of terras als tuinoppervlak en maak de stad weer groen!


Moodboards van Suzanne de Boer. Met verticaal tuinieren wordt deze levenswijze dus nagebootst. Voordelen van verticaal tuinieren of een groene gevel Verticale beplanting zorgt, ongeacht de plaats waar het wordt toegepast, altijd voor een prachtige aanblik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts