dinsdag 30 oktober 2018

Moestuin benodigdheden

Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. Alle benodigdheden voor de moestuin vind je bij Praxis. Bestel eenvoudig turfpastilles, een zaadstrooier, steeketiketten en pootstokken. Om een eigen moestuin te beginnen heb je wel wat benodigdheden nodig. Uiteraard plantjes of zaadjes voor groente, fruit en kruiden, maar ook potjes en labels.


Bouw jouw eigen moestuintje. Door alle informatie op internet lijkt het alsof een moestuin beginnen en onderhouden heel veel werk is, terwijl het eigenlijk heel simpel is. Moestuin benodigdheden kopen?


In deze blog geven we je alle moestuin benodigdheden. Na het lezen van deze blog ben je klaar om een moestuin te starten en heb je alles voor de moestuin in huis. Niets is leuker dan genieten van groenten, fruit en kruiden uit je eigen moestuin. Heb je geen ruimte voor een aparte moestuin ? Gebruik dan een vierkante meter bak of een stuk van je border. Bestel snel en eenvoudig alle producten voor in je tuin en huis.


Moestuin benodigdheden

Bijvoorbeeld bloempotten, tuingereedschap of vogelhuisjes. Met een moestuin hoef je hier alleen maar even voor naar de tuin! Ben je bang dat het starten van een moestuin en deze onderhouden erg lastig is? Niet met alle benodigdheden die je kunt vinden bijSTOX!


Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van de moestuin. Wat heb je allemaal nodig bij het starten van uw eigen moestuin ? Verzorg en onderhoud je moestuin met tuingereedschap Heb jij een keuze kunnen maken? Dan is het nu tijd om je moestuin in te richten. Gebruik hiervoor onze moestuin benodigdheden en gereedschap. Zo bedek je de bak eerst met een vochtwerende gronddoek om te voorkomen dat onkruid een voet aan wal krijgt in je moestuin.


Of je zaait in volle gron in een vierkante meter- moestuin of in potten op terras of balkon, het moment is nu aangebroken om buiten te zaaien. Kies voor je moestuin (bak) een zonnige ligging en liefst beschut tegen de wind. Restaurants met gerechten uit eigen moestuin , minimoestuintjes die je gratis krijgt in de supermarkt: het is nog nooit zo hip geweest om je eigen eten te verbouwen.


Rond kleurrijk kweekkasje met schotel (15x18x11) voor op de vensterbank om zaadjes in voor te kweken. In het assortiment kun je ook zaaigrond tabletten bestellen. Alleen in december en januari kan je niets zaaien of planten. Dus hoe eerder je begint, hoe meer profijt je ervan hebt. Kweek je eigen groente en fruit met een moestuin.


Moestuin benodigdheden

Niets smaakt zo lekker als groenten en fruit uit eigen tuin! Heb jij er wel eens aan gedacht een eigen moestuintje te beginnen? Niet alleen bespaar je zo geld op je boodschappen, het staat ook nog eens super gezond en goed voor het milieu. Een moestuin kun je aanleggen in elk formaat tuin. Een deel van onze voorraad is nog beschikbaar voor overname voor een aantrekkelijke prijs.


Heeft u interesse om een groot deel van onze voorraad over te nemen? Hierbij kan je denken aan allerlei tuingereedschap en handgereedschap. Heerlijk genieten van je eigen groenten en fruit uit je moestuin , wat is er leuker dan dat?


Ook als je een kleine tuin hebt, kun je een moestuin aanleggen. Dan leg je één of misschien twee moesbedden aan of gebruik je een deel van een border voor bijvoorbeeld het kweken van cherrytomaatjes of maak je gebruik van een kweekbak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts