woensdag 10 oktober 2018

Moderne serre

Haal alles uit elk moment van je reis. Sla het gedoe over en boek je tickets vooraf. Vind de beste ervaringen, tours en activiteiten voor jouw trip met GetYourGuide. Jouw officiële ticket retailer!


Haal het beste uit je sightseeing! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Kamers vrij in Moderne Hotel. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Een moderne serre heeft een strakke uitstraling.


Deze aanbouw past goed bij nieuwbouwwoningen of moderne woningen, maar kan ook aan andere huizen worden geplaatst. Welke mogelijkheden heb je met een moderne serre aanbouw? Ontdek hier voorbeelden en mogelijkheden om meer inspiratie op te doen.


Hoe richt ik mijn serre in moderne stijl in? Wat voor functie jouw moderne serre ook gaat krijgen, er zijn een aantal basisprincipes die voor elke moderne serre gelden.

Houd het simpel’ is de beste aanwijzing om daarbij mee te geven. De strakke uitstraling van de moderne serre sluit perfect aan bij een nieuwbouw woning. Een luxe moderne serre heeft een strakke uitstraling en past het beste bij een nieuwbouw woning of een moderne woning.


Maar ook bij andere woningen staat een moderne serre natuurlijk ook mooi. De serre bouwen wij volledig op maat voor u. Veel moderne serres zijn vrij minimalistisch ingericht, er is veel natuurlijke lichtinval en er wordt gebruikt van lichte materialen. Als geheel ziet een moderne serre er strak vormgegeven uit.


Erg belangrijk is dat de serre in goed balans is met de rest van het huis. Dat een serre ook prima past bij een moderne woning is meteen duidelijk bij het zien van deze foto. Pvc en aluminium zijn de meest aangewezen materialen voor een moderne uitstraling. Al kan je met een houten serre , eventueel in combinatie met aluminium, toch ook wel een moderne uitstraling verkrijgen. De prijs van een serre is afhankelijk van diverse factoren.


Je kan bijvoorbeeld gaan voor een simpele, basic serre of juist een luxe serre laten plaatsen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen, afmetingen en extra opties. Hierboven vind je de serre prijzen per mvoor een indicatie van de kosten. De California loungeset zits cappucino is een absolute blikvanger in uw tuin.


De moderne en comfortabele loungeset heeft de populaire en welbekende wickerlook en heeft hieraan zijn exclusieve uitstraling te danken.

Met een serre of tuinkamer creëer je een ruimtelijke en lichte kamer. Met aluminium is bijna alles mogelijk, of het nu een eenvoudige aanbouw of een ingewikkelde constructie is. Aluminium past bij iedere woningstijl uiteenlopend van een klassieke jaren dertig woning tot een moderne villa. De flexibele manier om tickets te boeken. Ons annuleringsbeleid is 1 gratis.


Beleef fantastische ervaringen waar je ook heen gaat. Ook bij een ouder huis geeft een moderne serre een bijzondere twist. Er wordt vaak gekozen voor een kunststof serre of aluminium serre en een donkergrijze of zwarte kleur.


Dit geeft de serre de bekende moderne look. Het ontwerp van een serre past zich aan uw huis aan, of keert zich af. De afwisseling van kleur, materiaal en vormen maakt van elke serre een rijke compositie. Ook voor uw huis kan een tuinkamer ontworpen worden, passend bij uw smaak, uw woning en budget. Een serre is een eenvoudige uitbreiding van uw eigen woning waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van het daglicht.


Geniet tijdens het vroege ochtendgloren van een heerlijk kopje koffie of lees uw favoriete boek terwijl de zonnestralen de serre verlichten gedurende de middag. Serre als lichtpunt in huis. Naast klassieke, houten serres, tuinkamers, tuinpaviljoens of veranda’s, maken ook moderne , aluminium puien of glazen uitbouw deel uit van ons aanbod. Dan moet je de serre niet alleen in een moderne stijl laten ontwerpen, maar na oplevering ook de nodige aandacht besteden aan de interieurstyling. Hieronder geven wij hiervoor tips: Kies voor een serre met een dak van glas.


Een glazen dak in een serre geeft een ruimtelijk effect. Hoe meer natuurlijke lichtinval, hoe lichter en ruimer de serre. De Minimal Line is onze topper voor wie droomt van een ultra moderne serre uitbouw. Het huis krijgt nu stilaan een Skandinavische look. Bogers Excellent levert en plaatst door heel Nederland luxe woonserres.


In februari komt er een serre van twee verdiepingen hoog en in maart wil ik weer starten met een groene wand in die serre , deze keer voor mezelf. Een klassieke serre wordt vaak geadviseerd als toevoeging bij een klassieke woning, terwijl een moderne serre past bij vrijwel elke woonstijl. Moderne serre De vakmensen en specialisten die op HOOG. Bij uw zoektocht naar de ideale serre , een schuifpui of een vouwwand mag een bezoek aan onze showroom niet ontbreken.


Hier treft u een groot aantal serres, tuinkamers, schuifpuien en vouwwanden in een schitterende parkachtige omgeving aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts