woensdag 8 april 2015

Aluminium schutting

Groot aanbod tuinartikelen online! Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Koop nú Schuttingen in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Aluminium schutting

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Strak, modern, eigenzinnig en zeer duurzaam. Woorden waarmee het IdeAL schutting systeem mee kan worden omschreven. Door de grote variëteit voor de invulling van het aluminium schutting systeem, passen de IdeAL tuinschermen binnen iedere tuin. Tegenwoordig worden aluminium schuttingen steeds meer toegepast als schutting voor in de tuin.


Aluminium schuttingen staan garant voor een jarenlange kwaliteitservaring, bekijk nu alle varianten op NuBuiten. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in aluminium schuttingen. De schuttingen zijn van aluminium en hebben daarom unieke eigenschappen.


Ze gaan vele jaren mee, zijn weerbestendig en vergen weinig onderhoud. Een schutting kun je, afhankelijke van het type schutting , gemakkelijk zelf plaatsen. Echter bij de keuze van een beton schutting , aluminium schutting of schanskorf wordt in de regel vaak de montage oftewel het plaatsen van een schutting uitbesteed aan een montagebedrijf wegens het behoorlijke gewicht van de schuttingen.


De aluminium combinatie schuttingen zijn ook verkrijgbaar met onderstaande combinaties. Dit product is ook verkrijgbaar in onderstaande types, informeer naar de mogelijkheden. Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op. Indien gewenst bellen of mailen we u terug. De prijzen van een aluminium schutting zijn in de regel hoger in vergelijking met andere schuttingen.


Aluminium schutting

HomingXL biedt aluminium schermen aan uit de Elephant MixMatch serie. Deze zelfbouw schermen bestaan uit aluminium lamellen. Je kunt de schermen ook helemaal zelf samenstellen door aluminium en composiet lamellen te combineren. U kunt de schutting in alle jaargetijden buiten laten staan zonder dat u er veel onderhoud aan hoeft te verrichten. Dankzij een aluminium schutting van Kroezon geniet u optimaal van het buitenleven!


Naast het reguleren van de wind zorgt een aluminium schutting ook voor een hogere mate van privacy. Bestel Schutting bij fonQ. Kies uit 3producten vanaf € 199.


Een aluminium schutting is zeer geschikt om op een moderne en eigentijdse wijze privacy te realiseren. Niet alleen heeft deze schutting een prachtig strakke uitstraling, het is bovendien duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Aluminium is een duurzame grondstof die voor de volle 1 te recyclen is. Tevens bestaat de aardkorst bestaat voor uit aluminium oxide waardoor er niet snel een te kort zal ontstaan om aluminium te produceren.


Door gebruik te maken van gerecycled aluminium zorgen wij dan ook voor een duurzame samenleving. Maatwerk mogelijk door uniek modulair systeem, eenvoudig zelf te plaatsen. Compleet inclusief montage mogelijk door ons eigen montageteam.


Door de unieke eigenschappen van de aluminium schutting besteed u minder tijd aan onderhoud waardoor u langer kunt genieten van uw prachtige tuin. De aluminium schuttingen hebben een lange levensduur met een blijvend mooie uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van het merk Aluschuttingen. IdeAl onderhoudsvrije aluminium schutting.


Kies zelf met welk type WPC plank, bankirai hout, glas paneel of aluminium profiel u de schermen vult en maak het uw persoonlijke schutting. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. De meest exclusieve schutting in het assortiment van Wesa tuinhout!


Onze aluminium schuttingen zijn strak van design en hebben een ongekend lange levensduur. Door de speciale coating hebben onze aluminium schuttingen een extra strakke uitstraling waar geen corrosie op gevormd kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts