vrijdag 10 april 2015

Schutting wit

Schutting wit

Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Kies uit producten vanaf € 399. Topkwaliteit schuttingen uit voorraad leverbaar met jaar garantie! Vind composiet schutting het nu op Kensaq. Een echter primeur en uniek in Nederland.


Met de nieuw ontwikkelde verf treedt de verkleuring niet op en blijft bijvoorbeeld je witte houten schutting voor langere tijd mooi wit. Door te kiezen voor een wit gespoten tuinscherm, kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Ben je op zoek naar een mooie schutting , om in alle rust van je tuin en privacy te genieten? Schutting kopen bij HORNBACH.


Met een schutting van HORNBACH scherm je niet alleen je tuin af voor nieuwsgierige blikken, maar ook zorg je ervoor dat de kinderen veilig kunnen spelen, terwijl je zelf geniet van het zonnetje. Bij GAMMA heb je volop keuze uit verschillende materialen voor je schutting. Of je nu een schutting wilt maken van grenen, vuren of zelfs van een combinatie met beton: voor ieder wat wils. Bij veel schuttingschermen –en materialen vind je ook bijpassende poorten en accessoires. Een ding is zeker: van een composiet schutting heeft u jarenlang plezier.


In tegenstelling tot een schutting van gewoon hout is een composiet schutting vrijwel onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Die is namelijk gemaakt van natuurlijke houtvezels en toxivrije high-density-polymeren. Je wilt niet alleen dat je schutting niet wegwaait bij de eerste de beste herfststorm, het is ook belangrijk dat de tuinschutting in goede staat blijft verkeren.


Kies je voor een kunststof schutting , dan heb je een schutting die lang meegaat en goed schoon te houden is. Een schutting van kunststof geeft je tuin bovendien een moderne uitstraling. Denk aan een witte schutting , witte tuinmeubelen of een witte pergola. Naast zelf uw hout wit verven kunt u ook kant en klare artikelen in de kleur wit kopen.


Wij onderscheiden wit gespoten en wit gedompeld hout. Wit gedompeld hout is goedkoop, maar ook minder blijvend wit. Bekijk dan deze pagina met uitsluitend A-merken composiet tuinschermen, zelfbouw rabatsystemen en bijbehorende materialen zoals deuren en palen. Neem contact op met je bouwmarkt.


Een composiet schutting is ideaal als u graag een tuinschutting wilt waarbij geen onderhoud nodig is. Wij hebben een ruim assortiment composiet schuttingen in verschillende maten en uitvoeringen. Motieven voor de betonplaten van de beton schutting.


Schutting wit

Rots motief in de kleuren antraciet, licht grijs ( wit ), crème. Graniet motief in de kleuren antraciet, licht grijs ( wit. Romanico motief in de kleuren antraciet, licht grijs ( wit ), crème. Nostalgie motief in de kleuren antraciet, licht grijs ( wit ), crème. Van een composiet schutting heeft u jarenlang plezier.


Ruim aanbod composiet schermen. Alle schuttingen vind je op beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Zo heeft deze schutting een natuurlijke uitstraling en sluiten de platen naadloos op elkaar aan. Het hout-motief is tevens verkrijgbaar in de kleuren wit en crème.


Wanneer u met wit verft raden wij aan, voor een optimaal resultaat en een prachtige kleur, om een derde laag aan te brengen. Voor alle prijzen klik op: Moose F bestellen. Heeft u een schutting die reeds behandeld is met beits of verf?


Ook dan is de schutting verven met Moose F geen enkel probleem. Erfafscheiding in diverse houtsoorten, kleuren en motieven. Het kunststof(PVC) materiaal van de kunststof tuinschutting wit is van hoogwaardige kwaliteit dat weers- en UV bestendig is. Ook tegen strenge vorst periodes in de winter is de kunststof tuin schutting wit bestan zonder dat het poreus wordt. Deze eigenschappen worden gewaarborgd door de Europese fabricage van de kunststof tuinschutting wit.


U heeft hierbij witte beton palen met een witte betonnen onderplaat. De beton-beton schutting is volledig samengesteld uit betonnen materialen waarvan u naar eigen wens kunt kiezen uit betonmotieven en kleuren (antraciet, wit , crème). Naast de standaard beton-beton schutting is ook de Mediterraans schutting verkrijgbaar.


Deze wordt geleverd in de kleuren wit , terracotta en crème. Mail of bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts