woensdag 8 april 2015

Prunus rotundifolia

Ruim keuze, goedkoopste bezorging. Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Alle laurier vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw haagplanten.


Prunus rotundifolia

Hij wordt zeer veel gebruikt voor mooie ondoordringbare wintergroene hagen. Vooral voor hoge, brede hagen is deze laurier geschikt. Het is een sterk groeiende struik, die behoorlijk breed kan worden. Over het algemeen is er niet veel snoei nodig. Hagen kunt u in vorm houden door te snoeien in juni, na de eerste groeiperiode en in september, na de tweede groeiperiode.


Rotundifolia ’ onderhouden. Hij groeit stevig en kan behoorlijk breed worden. Wordt daarom vaak gebruikt voor een haag en als windscherm. Een schitterend geheel voor uw tuin!


Prunus rotundifolia

Deze plant kan behoorlijk breed worden, want het is een sterkgroeiende plant. Groeit stevig en kan zich breed vormen. De bladeren zijn wat lichter, ronder en getand.


Snoeitijd 1ste keer eind mei begin juni. De kleine donkergroene bladeren contrasteren goed met de witte bloemen. Deze grond is speciaal ontwikkeld voor de aanplant van hagen. Al deze, tenzij anders aangegeven, zijn in de Benelux goed winterhard.


Door de Laurier regelmatig te snoeien, wordt de structuur van de Laurierhaag dichter en voller. Toch kan hij ook fraai als losse struik toegepast worden. Soorten laurierkers voor hagen.


Deze Laurierkers kan zowel in de zon als in de schaduw staan. De kluit is NIET meegerekend bij de hoogtemaat van de plant. Het is de daadwerkelijke hoogte die boven de grond uitkomt!


Voor meer uitleg over haagplanten in het algemeen klik hier! Deze laurier kan op verschillende ondergronden groeien. Wanneer hij regelmatig wordt gesnoeid heeft u in een relatief korte tijd een groenblijvende en dichte haag. Genus Prunus can be deciduous or evergreen trees or shrubs with showy flowers in spring, and often good autumn foliage colour.


Deze Prunus wordt vaak gebruikt als heg om wind te vangen, wil je dat hij niet te breed wordt, dan raden wij aan hem twee keer per jaar snoeien. Deze haagplant laat zich prima snoeien. Door het snoeien vertakt de struik steeds meer waardoor een volle en dichte haag ontstaat. Het snoeien dient jaarlijks minimaal een keer uitgevoerd te worden maar mag ook gerust keer.


Prunus laurocerasus ‘Etna’ heeft een nette, compacte groeiwijze en wordt ongeveer meter hoog. Voor een brede, hoge haag of heg is Prunus l. Door verschillende tuinplanten met elkaar te combineren kun je mooie en kleurrijke borders creëren. De Leilaurier ( Prunus caucasica rotundifolia ) is een wintergroene, snelgroeiende boom die houd van een beschutte standplaats.


Gezonde boom met frisgroen leerachtig bla en het hele jaar door groen. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis. Een in pot gekweekte Prunussoort kan. Houdt u van een erg strakke haag, dan kunt u Prunus een tweede maal snoeien voor september.


Heeft u een van onze andere Laurier soorten en wilt u weten wanneer u deze prunus kunt snoeien, dan is het antwoord ongeveer gelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts