maandag 13 april 2015

Flexibele kachelpijp 150mm

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Voor inbrengen van de flexibele kachelpijp dient de schoorsteenpijp eerst enige dagen geopend te zijn zodat de binnenzijde kan drogen. Ook dient de binnenzijde gereinigd te worden. Dit is makkelijker dan van onder uit. Geschikt voor houtkachels, oliekachels en pelletkachels.


Let bij de aanschaf van een kachelpijp goed op de diameter van de pijp. De kachelpijpen zijn gemaakt van staal, dus zeer duurzaam. Moet je een bocht maken voor de afvoer, gebruik daarvoor dan een flexibele pijp. Om een dubbelwandig flexibele pijp te bevestigen aan een T-stuk of enkelwandige pijp is een verbindingsstuk nodig. Buitendiameter verschilt met binnendiameter.


Vergeet niet de benodigde klembanden en aansluitstukken van flexibel naar flexibel (FLEX-FLEX) en flexibel naar enkelwandig (FLEX-EW) te bestellen. Een flexibele kachelpijp wordt altijd gebruikt in combinatie met een enkelwandige pijp onderin. Deze flexibele pijp kan niet teruggenomen worden.


Flexibele kachelpijp 150mm

U kunt kiezen tussen enkellaags flexibele kachelpijp en dubbellaags flexibel. Kachelpijp 150mm dikwandig staal 2mm zwart. De zwarte kachelpijp Ø150mm is van 2mm dikwandig staal gemaakt.


Deze kachelpijp wordt in het zicht gebruikt boven de kachel of haard. Onze enkelwandige flexibele kachelpijp wordt geleverd met jaar fabrieksgarantie. Holetherm flexibele kachelpijp is een Hollands kwaliteitsproduct. Een flexibele pijp kan vanzelfsprekend ook gebruikt worden om een nieuwe schoorsteen te bouwen. Enkelwandig gepoedercoated kachelpijp extra goedkoop dia 150mm.


Flexibele kachelpijp 150mm

Flexibele Silicone dakdoorvoer. Gegalvaniseerde kachelpijp. Welkom bij KachelsZo voor uw flexibel rookkanaal of schoorsteen voering in RVS. Snelle levering en de beste prijs!


Keurige flexibele dubbelwandige rvs kachelpijp 150mm van ongeveer 5m. Is niet gebruikt omdat deze niet paste in ze onze schoorstee. Zo goed als nieuw Ophalen. We hebben alles wat u nodig heeft voor uw kachelpijp Vrijstaande RVS kachelpijp Hoge kwaliteit Beste prijs jaar Garantie Direct van de fabrikant.


Zwarte kachelpijp is geschikt voor hout- of kolenkachels. Wanneer het geïsoleerd moet zijn of als er een muur- of dakdoorvoer moet worden gemaakt is het noodzakelijk om ICS dubbelwandig RVS te gebruiken. Of het nu gaat om dubbelwandige kachelpijpen, enkelwandige kachelpijpen of een flexibele kachelpijp , bij ons vindt u het allemaal op de website! Onze meest verkochte kachelpijpen.


Je kachelpijp toebehoren bestel je eenvoudig, veilig en snel in onze webshop! Wil jij je kachelpijp vandaag nog in huis hebben? Reserveer al je artiekelen dan direct in onze webshop en haal de producten vandaag nog af bij jouw HORNBACH vestiging.


Flexibele kachelpijp 150mm

Het is ook mogelijk om je artikelen online te bestellen, te betalen en thuis te laten bezorgen. Een inox kachelbuis direct op een houtkachel kan gaan verkleuren! Reparatie en isolatie materiaal. Dient als isolatie tussen de flexibele pijp en de gemetselde schoorsteen.


Dit zorgt ervoor dat het flexibele rookkanaal minder snel afkoelt zodat u een goede trek krijgt in het kanaal. Grove vermiculitekorrels (nr.4) -korrelgrootte 0-10mm verpakt in zakken van 100lt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts