woensdag 15 april 2015

Dubbelstaafhekwerk

Dubbelstaafhekwerk

Bent u op zoek naar dubbelstaafmat hekwerk? Een hek van dubbelstaafnetten heeft een nette, moderne uitstraling. Zowel verzinkt als gecoat.


Geschikt voor de omheining van tuinen, maar ook bedrijfsterreinen etc. Is dubbelstaafhekwerk de juiste keuze voor jouw tuin? Meet nu eenvoudig en snel uit wat je precies nodig hebt voor jouw tuin. Voor hoek- en eindpalen berekenen wij €20. Al ons dubbelstaafs hekwerk wordt nieuw en compleet afgeleverd met palen en bevestigingsmaterialen.


Wil je graag een moderne en strak ogende tuinafscheiding die een ruimtelijk of juist natuurlijk effect creëert? Een dubbelstaafhekwerk voldoet aan al je eisen en is overigens ook nog eens een betaalbare erfafscheiding die je tuin siert. Door de plaatsing van een dubbelstaafhekwerk kun je gedurende langere tijd genieten van sfeer en stijl in je. Daarvoor bieden wij dsm complete.


Dubbelstaafhekwerk

Dubbelstaafhekwerk mag gezien worden. Voor al uw (sier)hekwerken, voor zowel woningen, bedrijfspanden, parken en tuinen. Voor uw tuin of bedrijfsterrein, maar ook als omheining van scholen, sportvelden of speeltuinen. Dit razend populaire hekwerk is leverbaar in diverse uitvoeringen en geschikt voor elk terrein. Lees meer over Spijlenhekwerk.


Wij bieden een uitgebreid aanbod aan fraai en veilig hekwerk. Kortom, alles wat dienst kan doen als afscheiding. Van de Wardt levert alle gangbare types sierhekwerk, inrij- en schuifpoorten, slagbomen, video- en intercombewaking, gaas, dubbelstaafhekwerk , spijlhekwerk en poortverlichting. Uitvoer van eigen ontwerp behoort ook tot de mogelijkheden.


Dubbelstaafhekwerk

Draaddikte horizontaal 2xØmm. Voor voorbeelden zie het fotoalbum hiernaast. Dit doen wij voor een vaste scherpe meterprijs, en kunnen wij aanbieden in verschillende. Levert ons zusterbedrijf Deci Wand Systems vandalismebestendig dubbelstaafhekwerk , waarvan de toepassing Holland I, op de gehele hekwerkmarkt zeer populair is.


Wij leveren ook Betafence en dubbelstaafmat hekwerken inclusief de plaatsing. Zijn lid van de NHI (Nederlandse Hekwerkindustrie)en de Metaalunie. De NHI stelt voorschriften en regelgeving ten behoeve van haar leden op, betreffende veilighei kwaliteit en milieu. Verkrijgbaar in de kleuren verzinkt, groen, grijs en zwa.


Een duurzaam en stevig hekwerk met een lange levensduur. Geef jouw tuin een strakke en moderne uitstraling. Ga jij een hekwerk plaatsen? Hekwerk prijzen liggen tussen de € en € per meter.


Bekijk hier alle prijzen, soorten en mogelijkheden voor jouw hek. De afbeelding kan afwijken van het geleverde product. Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden. Ga naar het actuele veiling aanbod.


Bij Thibo Online koop je bouwhekken, gaaspanelen, hekwerkonderdelen en accessoires voordelig en direct bij de producent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts