vrijdag 17 april 2015

Melpool 90 20

Melpool 90 20

Persoonlijk Advies van onze ervaren Trainers. Niet-gestabiliseerd desinfectieproduct in tabletten van g voor continue desinfectie in zacht en middelhard water. Lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Melpool chloortabletten grams kg.


Melpool 90 20

Een chloortablet plaats je in een chloordrijver, skimmer of doseersluis. Het chloor lost langzaam op wanneer het in contact komt met het zwemwater. Zo ben je verzekerd van een constanste afgifte van chloor.


Hier snel en veilig besteld en snel geleverd. Lees onderaan deze pagina meer informatie over dit product. De tabletten van gram per stuk zorgen ervoor dat u nooit teveel chloor toedient aan uw spa water. Het jacuzzi waterbehandeling assortiment Voor schoon en helder water is het noodzakelijk om het water van uw jacuzzi regelmatig te controleren en - waar nodig - te corrigeren.


Voeg chloortabletten nooit direct aan het water toe, gebruik een. Always read the label and product information before use. Shop bij dé Fitness Specialist. Gestabiliseerd desinfectieproduct voor continue chlorering. De dosering is afhankelijk van de omstandigheden (veel zon, hoge badbelasting etc.).


Kijk voor meer informatie over zwembadchloor en waterbehandeling op deze pagina. Chloor tabletten, kilo. Hiervoor moet u ook het gehalte cyanuurzuur meten. Wij helpen u graag verder! Ik heb een vraag over het product.


Melpool 90 20

Langzaam oplossen organisch. Uitsluitend voor continue chlorering. Geschikt voor gebruik in hard en zacht water. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Verpakkingseenheid chloor Maak eerst een keuze. Jacuzzi chloortabletten besteld u makkelijk en snel in onze webshop. Vorige Artikel van Volgende.


Door de chloortablet in een skimmer of chloordrijver te plaatsen zal het een constante chloorafgifte produceren. De gr chloortabletten zijn te gebruiken voor alle type zwembaden. Verwacht van ons alleen het allerbeste, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw Spa Zwemspa zonder enige bijkomende kosten.


Ter bestrijding en voorkoming van ongewenste en. Net als elk ander product worden ook zwembaden vies. U kijkt er echter niet naar uit om urenlang te moeten boenen en schrobben. Giet het erin, laat het inwerken en veeg het nog even schoon. Het is een merknaam van de Nederlandse, internationaal opererende onderneming Melspring.


Het bezit prima producten voor gezond zwembadwater. Het enige onderscheidende is de merknaam. Alle producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts