woensdag 8 april 2015

Schutting olie

In dag vlechten wij bij u ter plaatsen een Wilgenschutting. Heeft u vragen of opmerkingen? Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wilt u voorkomen dat uw hardhouten schutting vergrijst, dan kunt u uw tuinscherm behandelen met bankirai olie. De bangkirai olie zorgt er tevens voor dat de houttekening beter zichtbaar is. Voor houtbehandeling van kasten of meubels, kun je wellicht beter kiezen voor olie , omdat de weersinvloeden binnen natuurlijk zeer beperkt zijn.


Alle soorten olie om uw schutting te beschermen en onderhouden, vindt u bij Verf3voor onder de adviesprijs. Vandaag bestel morgen in huis. Door de toevoeging van harde wassoorten wordt het hout extra waterafstotend.


De Rambo schutting olie teak hout transparant l is een hoogwaardige olie voor hardhout. Het verbruik is: liter ca. Het beschermt het hout tegen vocht en verwering. De olie is geschikt voor schuttingen, tuinbanken, plantenbakken en tuinhout. De olie geeft het hout een mooie uniforme kleur en voorkomt vergrijzing.


Jotun Treoje Solvent ( olie op terpentine basis voor hardhout (o.a. bankirai, eiken) en vettige houtsoorten (o.a. lariks-douglas hout)) Treolje kunt u direct (zonder primer) aanbrengen op uw schutting. De olie dringt diep in het hout en heeft een mooie matte uitstraling. Daarnaast gaat de olie vergrijzing en barst vorming van het hout tegen. Met de cadeaucouponcode vlonderolie nu gratis bezorging wanneer u olie voor hardhout of transparante beits voor lariks douglas hout bestelt! Bankirai, Garapa en Ipé hardhout.


Schutting olie

Wilt u de hardhoutkleur van uw bankirai schutting , teak tuinmeubels of Ipé vlonder behouden? Indien gewenst bellen of mailen we u terug. Luchtdrogende onderhoudsolie op basis van natuurlijke grondstoffen voor het beschermen van het hout in de tuin zoals schuttingen, tuinhekken en pergola’s. Bangkirai olie voorkomt de vergrijzing en herstelt de oorspronkelijke kleur. We plaatsen duurzame wilgentenen schuttingen met een hoogwaardige kwaliteit!


Hoogwaardige Biologische schuttingen in iedere situatie geplaatst. De grootste collectie schuttingen hier! Kies uit 3producten vanaf € 199. Schuttingen tegen de laagste prijzen. Deze bangkirai- olie van Hermadix beschermt het bangkirai-hout van mijn schutting al vele jaren.


Schutting olie

De kleur van de schutting is na vele jaren nog steeds erg mooi. De olie die de volgende dag wordt aangebracht blijft dan in de bovenste laag zitten. Als de tweede laag te vroeg wordt aangebracht, dan kan de eerste laag weer loslaten. De olie kan nu niet in de bovenste houtlagen blijven, maar zakt er weer diep in, en daarnaast krijg je geen tevredenstellend resultaat op het houtoppervlak.


Meestal wordt een schutting geolied of gebeitst om het grijs worden tegen te gaan. Geen idee waarom in dit geval het behandeld moet worden. Als het is omdat de schutting in de aarde komt bij die border, dan is misschien een grondverf een betere optie, of nog beter eerst een stoepband ertegen om de aarde bij de schutting weg te houden. Houthandel Gadero is uw dealer voor Resysta composiet. Een schutting van Resysta rijstvlies is echt iets bijzonders met veel voordelen.


Resysta schuttingen van rijstvlies zijn rotvrij, oersterk, kleurvast, onderhoudsvrij, natuurlijke uitstraling van hout, maatvast en zeer verantwoord door gebruik van restproduct. Omdat een olie -afwerking vooral in het hout zit in tegenstelling tot een beits of een vernis, is de toplaag van de olie relatief dun en wordt deze dus ook relatief snel afgebroken (waarmee de beschermende werking voor het hout niet verloren is gegaan omdat die in het hout zit). Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Laat de olie niet opdrogen want dan is alleen fysiek verwijderen nog mogelijk. Olie die is verdund met Terpentijnolie dringt daardoor nog dieper in. Wees dus niet te zuinig met de White Spirit of Terpentijnolie en zorg dat de olie volledig weg is voor u de plek des onheils verlaat en de olie door kan drogen. De schutting is oud en heeft een opfrisbeurt nodig. In dit geval moet je eerst bekijken waarmee de schutting eerder is behandeld.


Zie je de houtnerf, dan zal de het eerder met een transparante beits zijn behandeld. In dat geval kun je weer met een transparante beits de schutting opnieuw beitsen. Door je schutting te beitsen zorg je ervoor dat je houten schutting nog jaren meegaat. Het beitsen van je schutting is geen ingewikkelde klus, maar het vergt wel een goede voorbereiding.


Zo moet je je schutting eerst schoonmaken, ontvetten en schuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts