donderdag 16 april 2015

Betonblokken voor buiten

Betonblokken voor buiten

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! De betonblokken zijn te gebruiken voor dragende en niet-dragende muren. U kunt er diverse muren mee metselen, zoals een keermuur of een scheidingsmuur. U kunt deze blokken zowel binnen als buiten gebruiken, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor borders, vijvers en zwembaden.


Betonblokken voor buiten

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Ons assortiment steenlijm is uitstekend bruikbaar als lijm voor buiten in uw tuin (zoals voor de opbouw van (sier)muren, een stenen bloembak of als natuursteen lijm en eenvoudig toepasbaar. Geen gedoe meer met het aanmaken van metselmortel, maar eenvoudig verlijmen met kant en klare steenlijm of poeder steenlijm.


De ideale lijm voor buiten ! Op 123Sierbestrating koopt u stapelblokken van beton voor afscheidingen en hoogteverschillen in uw tuin. Bestel online en ontvang uw bestelling snel thuis! Van strakke Linia Palissade stapelblokken tot gekloofde stapelblokken en Palissade betonblokken. Met stapelblokken van beton maakt u verhoogde borders die diepte geven aan uw tuin, bovendien zorgen verhoogde borders voor goed zicht op uw planten.


Betonblokken voor buiten

Stapelblokken zijn ontzettend veelzijdig en makkelijk te verwerken. Betonblokken zijn bijzonder geschikt voor diverse doeleinden binnen de bouw. Ze zijn zowel binnen als buiten toepasbaar, mogelijke toepassingen kunnen zijn: binnenwanden, muren, vijverranden (mits 20cm dik) en spouwwanden. Onze betonblokken voldoen aan de meest recente bouwconstructie eisen. Steenlijm en betonkit om stapelblokken, bloembakken en andere stenen te verlijmen.


Verwijderbare en permanente lijm verkrijgbaar bij Bestratingsweb. Deze betonblokken staan garant voor en uitgekiende temperatuurregulering van uw binnenruimte en zorgt voor een aangenaam woonklimaat. Ze zijn goed verwerkbaar en zeer aantrekkelijk geprijst!


Verwerk de betonblokken droog. Wij adviseren u voor de verwerking van betonblokken een MegaMix MCof MC10B mortel. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Of met stenen bloembakken een gezellige bloeiende rand die gelijk het gras buiten de perken houdt?


Om jouw tuin precies te maken zoals jij wilt, vind je niet alleen bestrating of grind bij Praxis. Ook stenen voor decoratie vind je bij ons. Nieuw Ophalen of Verzenden. Tuinmuurtje lijmen in plaats van traditioneel metselen? MBI Steenmeesterlijm is ook geschikt voor het maken van bloembakken en meer.


Als je het puur gebruikt, zal het wel vuil worden, maar -omdat het een cement produkt is- zal het vocht opnemen en weer drogen. Als je het impregneert, kan er vocht achter de impregneerlaag komen en bij vorst zal deze laag losvriezen ! Steenlijm is bedoeld voor het verlijmen van alle mogelijke bak-en betonstenen en zowel binnen als buiten te gebruiken. Het is bijvoorbeeld heel geschikt bij het maken van een natuurlijk ogend muurtje waarbij de stenen zijn gestapeld in plaats van gemetseld.


Een muur of wand plaatsen van cellenbeton of gasbetonblokken. Bekijk ons assortiment in de bouwmarkt of online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts