donderdag 30 april 2015

Kruiskoppeling

Breed assortiment van componenten en producten gebruikt in de aandrijftechniek! Voor een storingsvrij gebruik moet voor een goede smering gezorgd worden. Een kruiskoppeling is verkrijgbaar in enkele, dubbele en uitschuifbare uitvoering.


Mayr heeft voor de aansturing van haar koppelingen en remmen een ruim assortiment aan verzorgings- en bewakingsmodules. De uitschuifbare kruiskoppelingen worden gebruikt om een afstand tot maximaal meter te overbruggen tussen twee draaiende assen. Met zijn assortiment onderhoudsvrije kruiskoppelingssets voor Europese truckmerken voorkomt SKF stilstand van trucks voor nasmering en zijn deze langer beschikbaar.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. De gaffels moeten recht en heel zijn. Uitvoering In deze opdracht ga je een kruiskoppeling repareren. Zoek een aftaktussenas waarvan een kruiskoppeling gerepareerd moet worden.


Kruiskoppeling

Doe dit in overleg met je begeleider. Een dubbele kruiskoppeling is eigenlijk een zeer korte cardanas, waarbij het middelste lichaam van de kruiskoppeling de hele as vormt. Dit systeem wordt soms gebruikt bij de (sturende) voorwielen van voorwielaandrijvers en vierwielaandrijvers. Meestal wordt tegenwoordig een homokinetische koppeling toegepast. De enkele uitvoering wordt gebruikt voor graden toepassingen en de dubbele kruiskoppelingen voor graden toepassingen.


Bij de voorwielen neemt de homokineet deze taak op zich. Vergelijk de diverse kruiskoppelingen uit ons assortiment en bestel vandaag nog uw gewenste kruiskoppeling. Heeft u een defecte kruiskoppeling of zit uw kruiskoppeling helemaal vast?


Kruiskoppeling bestellen bij Van der Ven Auto’s. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Info over kruiskoppeling vervangen.


Resultaten van zoekmachines! Als een kruiskoppeling kapot of versleten is, is het belangrijk deze te vervangen om zo assen goed te laten lopen ten opzichte van elkaar. De tweede kruiskoppeling is dus het spiegelbeeld van de eerste kruiskoppeling.


Haal voorzichtig de dopjes van de nieuwe kruiskoppeling af. Bestel een nieuwe kruiskoppeling op carpartsdirect. Het is van belang dat die NIET omvallen tijdens het in elkaar zetten. Je ziet alle naaldlagertjes netjes rechtop staan. Stop ze daarom helemaal vol vet.


Het overtollige vet wordt er later wel weer uit geperst. Doe eerst de kern van het kruisstukje in de vork. Let hierbij op het vetnippel. Snel een kruiskoppeling voor uw auto nodig?


Kruiskoppeling

Vul nu uw kenteken in op EasyCarParts. Het defect wordt dan alleen maar erger met toenemende kans op zware schade. De kruis-koppeling bevindt zich aan twee zijden van de tussenas en dient voor het maken van tussenas kruiskoppeling profielbuis bescherming veiligheids-koppelingen kruiskoppeling bochten. Een gaffel is een tweebenige vork met daartussen een beweegbaar kruis.


Dan moet de kruiskoppeling worden vervangen. Doorrijden met speling is onverstandig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts