woensdag 15 april 2015

Boomzaag gardena

Snoeischaren online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online.


Struiken, bomen en heggen moeten worden gesnoei getrim gemaaid en gezaagd om gezond en sterk te blijven. GARDENA heeft alles voor landschapsontwerp en tuinonderhoud. De inklapbare boomzaag neemt weinig opbergruimte in.

Andere Gardena boomzagen zijn uitgerust met een combisysteem, zodat u met een extra verlengstuk overal bij kunt. Of wat te denken van een telescopische Accu boomzaag Gardena ? GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Takken, die te dik zijn geworden voor.


Ontdek de wereld van GARDENA. De Gardena snoeizaag is de ideale snoeizaag voor alle zaagklussen in de tuin. De snoeizagen van Gardena hebben een comfortabele handgreep met ophangoog en stopper die het wegglijden van de hand voorkomt.


De zaag heeft precisie zaagtanden en een hard verchroomd zaagblad. Op zoek naar een handzaag?

In het ruime assortiment van GAMMA vind je goede handzagen. Bestel direct online of bezoek een van onze bouwmarkten. Elke Gardena snoeizaag is van hoge kwaliteit en volledig aangepast aan het praktisch gebruik.


Gardena is een topmerk op het gebied van tuingereedschappen. Heeft u weinig opbergruimte? Wilt u takken op grotere hoogte afzagen? Specialistisch advies nodig? Door klanten beoordeeld met een 1. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Boomzaag 300mm, zijde gesneden, op Blister Pruning Saw VERTO (ref. no 15G101) with blade 3mm lenght. Very usefull tool thanks to TPI. Handy size thanks to lock button and possibility to fold. Egonomic antislip handgrip cover protects of hand from harm during work.


De Gardena combisystem snoeizaag 3PP, gebogen, met een zaagblad van 315mm kan flexibel worden gebruikt afhankelijk van waar u wilt zagen: als u takken onder handbereik wilt zagen, gebruikt u de snoeizaag eenvoudig als “normale” handzaag. De zaag ligt goed in de hand dankzij het ergonomische handvat met softgrip componenten. Elektrische kettingzaag, accu kettingzaag, kettingzaag benzine: GAMMA heeft ze allemaal. De Gardena Combisystem snoeizaag 300PP kan flexibel worden gebruikt afhankelijk van waar je wilt zagen.


De zaag kan als handzaag worden gebruikt als je takken onder handbereik wilt zagen, maar kan ook worden verlengd met een Combisystem telescoopsteel als je takken op een bepaalde hoogte wilt zagen. Telescopische kettingzaag kopen?

De lichte en robuuste Gardena Comfort beugelzaag 5is ideaal voor het zagen van dikkere takken en boomstronken. Het zaagblad is 530mm lang, impulsgehard en roestwerend en voorzien van fijn gesneden tanden, zodat deze zaag uitermate geschikt is voor het zagen van vers en droog hout. GARDENA combisystem-snoeizaag 300PP Impulsgeharde tandpunten voor krachtenbesparend zagen.


Wegglijzeker bij trekkende bewegingen door de zachte componenten in de handgreep en extra stop. Daarom bestel je bij haxo! Gardena voert al meer dan jaar de boventoon in het tuinlandschap in Nederland en daarbuiten. Of je nu zoekt naar een tuinslang, of een robotmaaier, Gardena biedt een uitstekende kwaliteit, voor een goede prijs.


Zaagkettingen voor Garland kettingzaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts