maandag 27 april 2015

Gardena zwenksproeier

Gardena zwenksproeier

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Door klanten beoordeeld met een 1. Shop direct gardena zwenksproeiers online. Beslist de laagste prijzen. Laat de sproeier het werk doen!


Gardena zwenksproeier

Geniet van een breed assortiment sproeiers voor het besproeien van uw tuin. Reserveonderdelen zijn leverbaar. Met zijn stevige voet kan de sproeier veilig worden geplaatst, daar waar nodig op het gewenste oppervlak met een maximaal hellingspercentage van. De kwalitatieve materialen beschermen de sproeier niet alleen tegen roest maar ook tegen UV straling.


Gardena zwenksproeier zoommaxx (2) 34. Dit zorgt voor een lange gebruikersduur. Door de turbineaandrijving besproeit deze sproeier gelijkmatig oppervlakken van 90mtot maximaal 220m2.


Aangezien de vuilzeef van rvs is, heeft u hier geen onderhoud aan. Wilt u een aangepaste reikwijdte? Met de traploos instelbare kop is dit een fluitje van een cent.


Voor oppervlakten van tot 2mis dit handige hulp in de tuin. Dit goede resultaat is te danken aan de vele instelmogelijkheden, die ook nog eens allemaal traploos regelbaar zijn. Daarnaast is de reikwijdte van deze tuinsproeier ( zwenksproeier ) eenvoudig traploos instelbaar.


De verlengbuis wordt gemonteerd tussen de sproeikop en sproeivoet voor het besproeien van hogere planten van bovenaf. Voor 22:besteld = morgen in huis. Bestel vertrouwd en voordelig online!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Ideaal voor oppervlakken van tot 2m2. De reikwijdte is traploos instelbaar van tot maximaal meter.


Met een maximum sproeibreedte van meter kunt u er oppervlakten tot 250min één keer mee besproeien. De besproeiing van je gazon en perken kan je op vele manieren doen, maar niets is zo makkelijk als het werk over laten aan een sproeier. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop.


De sproeikoppen zijn gemaakt van zacht kunststof. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


GARDENA Classic zwenksproeier Polo 220. Zwenksproeier onderhoudsvrij door fijnmazige vuilzeef van roestvrij staal. Instelbare reikwijdte: m– max. De zwenksproeier is traploos instelbaar van meter tot maximaal meter. Het bereik van de sproeier is traploos instelbaar van meter tot maximaal meter.


Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Deze handige zwenksproeier heeft een maximaal sproeibereik van 2m² en kan gemakkelijk naar voorkeur worden ingesteld.


Een goed bewaterde tuin in een handomdraai!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts