donderdag 2 april 2015

Trampoline rand 430

Trampoline rand 430

Een goede trampolinerand is essentieel voor de veiligheid tijdens het springen. Heeft u vragen over ons aanbod? In verschillende merken en maten. Zorg voor een veilige trampoline!


Trampoline rand 430

Kies stap voor stap de juiste rand. Koop Dit Luxe Parfum Van Moresque Voor 16u Besteld Morgen In Huis. Op werkdagen voor 16:00uur bestel zelfde dag verzonden. Altijd als cadeau verpakt! Uitgebreid assortiment beschermranden 4– 4cm.


Trampoline Rand Magic Circle Pro Grey 4- 4cm. Het uitmeten van de totale diameter kan soms verschillen maar elke fabrikant maakt de trampoline op 14ft waardoor elke trampoline. Doordat deze rand zeer breed is valt deze goed over de veren heen en is dit dus extra veilig. Bekijk ons assortiment trampoline randen voor trampolines met een diameter van 420- 4cm. Diverse merken uit voorraad leverbaar.


Verkoop diverse merken trampolines en trampoline onderdelen, randkussens. Ook diverse voetbaldoelen en bolderwagens! Prachtige rand die op alle trampolines met een diameter van 4tot 4past. De Standaard blauwe trampoline rand biedt bescherming voor het vallen tussen de veren. Deze rand wordt niet standaard meegeleverd.


Doordat de trampoline vaak buiten staat zal deze rand op den duur verweren en kunt u de trampolinerand zodoende los bestellen. Deze trampoline rand is geschikt voor een trampoline met een diameter van 4cm. Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Trampoline rand 430

Een trampoline rand geschikt voor trampoline met een doorsnede van 4cm. Wij leveren deze in verschillende kleuren. Een rand biedt extra bescherming en zorgt ervoor dat de harden trampoline rand verandert in een zacht rand.


Meer informatie over onze trampoline rand 4kun je vinden door te klikken op een rand. Berg Champion trampoline beschermrand Groen is een extra dikke trampoline rand voor zeer intensief gebruik van hoge kwaliteit met een verwachte levensduur van tot jaar en langer. Het trampoline randkussen bestaat uit één. De prachtige kleur antraciet maakt het randkussen helemaal compleet voor elke trampoline met een afmeting van 427- 430. Deze zware trampoline beschermrand is uitstekend geschikt voor trampolines met een diameter van 4centimeter.


Om u goed te beschermen tegen de springveren is deze rand maarliefst millimeter dik en gevuld met EPE schuim, het unieke aan deze beschermrand is dat deze over de gehele breedte dezelfde dikte heeft. Kijk bij vervanging altijd goed of de diameter van de rand past bij je trampoline. In het ruime assortiment van BTN de Haas vindt u veel verschillende maten trampoline randen. De trampoline rand magic jump 4- 4is een brede trampoline rand die ervoor zorgt dat de rand goed over de veren heen valt en dus extra veilig is.


Dit betekent dat het model geschikt is voor trampolines met een diameter van 3centimeter. Daarnaast is de trampoline rand 2ook een populair exemplaar, die tevens in onze webshop te vinden is. Bij de aanschaf van een trampoline beschermrand dient er gelet te worden op de dikte van de schuimvulling, het formaat en het type materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts