donderdag 9 april 2015

Fritillaria imperialis

Fritillaria imperialis

Fritillaria Imperialis Aurora! A wide range of the finest Flower bulbs from Holland available to buy online! Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Like other members of the lily family, F. Deze opening markeert de plaats waar de oude bloemstengel heeft gezeten. CULTIVATION - PLANTING BULBS AND AFTERCARE.


The bulb should be planted very deep - at a depth of least inches. Een moeilijke plant voor ons klimaat maar met de nodige zorg houdt deze het toch enkele jaren uit in onze tuin. Geeft hem een vruchtbare gron niet te nat en niet te alkalisch op een zonnige plek.


Door hun lengte en bijzondere bloemvorm zijn ze gegarandeerde blikvangers in uw tuin. Dit is noodzakelijk omdat de wortels al beginnen te ontwikkelen in de verpakking, en dit kan resulteren tot beschadiging tijdens het planten. Keizerskroon bollen Voorjaarsbollen voor uw tuin.


De afgeronde bollen hebben twee tot drie heel dikke en stijve schubben. It produces whorls of large bell-shaped orange, red or yellow flowers, set beneath a crown of leafy bracts on stems up to 1. Whilst the same group, they have different growing requirements. De verkoopprijs is afhankelijk van de grootte van de bollen: de kleine van de kievitsbloem (of kievietseitje) zijn een stuk goedkoper dan de grote knollen van de keizerskroon. Ze slaat op de vorm van de bloemen, en mogelijk op het geschakeerde kleurenpatroon dat veel van de bloemen kenmerkt.


Buy the Finest Quality Flower bulbs online at BULBi! Het is aan te raden de bloembol zo snel mogelijk in de grond aan te planten, zodat de bol niet verdroogd. Dit duidt op de vorm van het bloemdek, en de tekening daarop die aan de ogen van een dobbelsteen doen denken. De naam van de keizerskroon is zeer waarschijnlijk ontleend aan de klokvormige bloemen, die met een kroonvormige bladkuif zijn getooid. Deze hangen aan dikke, hoge stengels.


Er bestaan maar weinig rassen van de keizerskroon. Highly exotic in appearance, this statuesque fritillary produces majestic crowns of vibrant re bell-shaped flowers, topped with a whirl of green leaf-like bracts from mid-spring. It is easy to grow in the right conditions. Also known as the Crown Imperial, a number of varieties are available including F. Propagation is also possible from see we look at this seperatley.


Staan op een lange bloemsteel. Nederlandse naaKivietsbloem Familie : Liliaceae. Wij hebben helaas geen foto van deze. Buy flower bulbs online at BULBi!


Fritillaria imperialis

Direct from Hollan fast delivery to all EU countries! Each bulb produces a thick. Het is één van de populairste kievitsbloemen die in onze tuinen worden aangeplant. Le nom ancien de la couronne impériale était Larmes de Marie. De stevige bloemstelen kunnen wel ruim een meter hoog worden!


Zeker in grote groepen zal de rode keizerskroon in het voorjaar veel effect geven. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten. We promise to exchange the item or.


Ze zullen elk jaar in nog grotere overvloed tot bloei komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts