dinsdag 21 april 2015

Slootkant beschoeiing

Bestel nu Simpel en Snel Online. Bezorging in heel Nederland. Het grootste aanbod aan hardhouten beschoeiingsplanken vind je op Houthandelonline. Boven € 8gratis bezorging. Voor particulieren geldt dat voor een beschoeiing tot maximaal meter hoogte in principe geen vergunning is vereist.


Door het plaatsen van een beschoeiing aan de slootkant van uw tuin heeft u geen nadelig effect meer van een aflopende oever.

Slootweg is de beschoeiing specialist van Nederland! Een damwand is een sterke vorm van oeverbescherming. Wij bieden diverse beschoeiingshout materialen zoals kant en klare beschoeiingsschotten, azobe hardhouten palen, beschoeiingsplanken en damwandprofielen. Dit soort beschoeiingen kunnen alleen worden geplaatst als u een kraan en ander zwaar materieel ter beschikking hebt.


Geen idee hoe het bij jou is aangelegd. Beschoeiing bij een tunnel heeft vaak een grond kerende functie. Maar hier hebben ze de beschoeiing als het ware op de bodem van de beek gezet, dus het zand spoelt er iedere keer onderuit.


En dan krijg je dus die verzakkingen.

Ze hadden de beschoeiing IN de bodem moeten plaatsen, dan had je dit probleem niet. Althans, niet in deze mate. Graag helpen wij u bij het plaatsen van een beschoeiing. Als u een offerte wilt ontvangen van het plaatsen van een beschoeiing kunt u hieronder het aanvraagformulier invullen. Wanneer het formulier volledig is ingevul kunnen we een goede prijsaanbieding doen.


Ik wil graag aan de slootkant beschoeiing laten plaatsen van circa meter lang en circa meter boven water niveau. Bij voorkeur drukken in plaats van heien. Nu is er niets, alleen de slootkant.


Materiaal maakt niet uit, ik wil het zo duurzaam mogelijk. Moet eerst met de eigenaar van het land achter mij overleggen of het via hem geplaatst mag. Een beschoeiing is een belangrijke constructie die een oever of waterkant beschermt tegen afkalven, golfkrachten en andere invloeden die de stabiliteit van de waterkant in gevaar brengen. Van der Wel Hoveniers helpt u bij het aanleggen van beschoeiing voor uw slootkant bescherming.


Zo heeft u niet langer last van de aflopende oever. Ook wordt wel glasvezelversterkt beton gebruikt. Betonnen en stalen beschoeiingen worden in de vorm van damwanden aangelegd en kunnen ook in grotere lengte geleverd worden zodat diepere kanalen met beschoeiing kunnen worden uitgevoerd. Vaak is in dit geval dan ook sprake van een grondkerende constructie.


Het levert bovendien extra vierkante meters aan tuin en dus aan ruimte op.

Zeker in combinatie met een vlonder krijgt uw tuin door het plaatsen van een beschoeiing een enorme meerwaarde. Kortom, alles wat met water te maken heeft. Maar ook voor het plaatsen van tuinhekken, schuttingen, tuinafscheidingen, serres en pergola’s kunt u ons inschakelen. Met kunststof beschoeiing KLP Prowal kiest u voor een duurzame en kostenefficiënte oplossing voor oeverbescherming.


Wilt u een beschoeiing maken? Dit hangt af van de materiaalkeuze, bereikbaarhei de hoogte van de kerende hoogte en nog een aantal zaken. Voor beschoeiing geven wij een globale richtprijs van ongeveer €1= per decimeter kerende hoogte per werkende meter. Mijn achtertuin grenst aan een sloot waar langs de slootkant geen beschoeiing is, en ik wil die binnenkort graag laten zetten. De kerende hoogte vanaf de slootbodem tot onze tuinhoogte is circa meter.


Er zijn in de tuin drainagebuizen die op de sloot afwateren. De totale lengte van de nieuwe beschoeiing bedraagt meter. De aanlegkosten van een wilgentenen beschoeiing inclusief materiaal bedraagt vooralsnog.


Deze beschoeiing vergt bij de aanleg veel meer arbeidsuren dan de hardhouten beschoeiing. Rijpwetering en al meer dan jaar specialist in het plaatsen van beschoeiingen, damwanden, vlonders, steigers en bruggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts