vrijdag 25 november 2016

Balkonreling

Balkonreling

Bespaar tot wel via kiesproduct. Balustrades op maat vind u in onze Hekwerk Webshop. Kwaliteit balustrades op maat! Balkonhekwerk vind je in onze Hekwerk Webshop.


We hebben diverse soorten balkonhekwerk, welke op maat te bestellen zijn. Een afscherming voor op het balkon is vaak het eerste wat mensen aanschaffen voor op het balkon. Dit heeft vaak verschillende of meerdere redenen.


Een balustrade is een aanwinst voor uw huis. Er is dan ook een breed aanbod. Hier vindt u de prijzen, soorten en wettelijke voorschriften van balustrades. De Slimme Balkontafel is geschikt voor bijna ieder balkon.


Meet de breedte van je balkonreling op, dan sturen wij je de juiste maat. Bekijk hier hoe je dat doet. Lees nogmaals de meetinstructie hierboven als je twijfelt. Kom je er niet uit of heb je een vraag?


Mail ons gerust een foto van je balkonreling en wij kijken met je mee! Zoek je ideeën voor op het balkon en heb jij er weinig ruimte? Door het unieke ophangsysteem hangt de tafel stevig aan de balkonreling. De balkonbar wordt kant-en-klaar geleverd! En heb jij extra ruimte op je balkon.


Balkonreling

Uw balkon of terras laten beglazen? Balcony Glas is dé specialist voor terrasbeglazing én balkonbeglazing. Vraag direct uw offerte aan! Deze handige balkontafel is zowel stijlvol als erg praktisch. De tafel is half rond en inklapbaar, hierdoor vergt hij weinig ruimte wanneer u hem niet nodig heeft.


Eenvoudig online bestellen. Veel mensen in Nederland willen een nieuw balkonhek kopen, maar worden afgeschrikt door de hoge prijzen bij veel aanbieders van balkonhekken. Maar je hebt het vast en zeker wel een keer gezien.


Balkonreling

Natuurlijk is niet de hele balkonreling van riet. Die is gewoon van staal of hout. Het is een rieten scherm die je ervoor of ertussen wikkelt, waardoor het lijkt alsof het van riet is gemaakt. Een rieten balkonreling zorgt ervoor dat het er gezelliger uitziet. Bescherming tegen nieuwsgierige blikken en de zon Stijlvolle kleuren.


Wij streven naar een uitstekende. Bomar is een gespecialiseerde producent van aluminium en stalen balkonhekken, galerijhekken, privacyschermen, traphekken en balkonuitbreidingen. Balkonscherdé oplossing tegen inkijk en wind.


Wilt u uw balkon graag voorzien van een balkonscherm? Bijvoorbeeld omdat u wat meer privacy wilt of wat meer uit de. Materiaal eigenschappen Fraké hout is loofhout wat thermisch wordt behandeld waardoor het een zeer hoge duurzaamheid krijgt. Door de behandeling krijgt Fraké hout een warme roodbruine kleur met een unieke tekening.


Veel nieuwbouw appartementen hebben tegenwoordig een glazen balkonreling. Deze constructie heeft schuifbeugels waarin pennen door middel van schroefdraad kunnen worden aangedraaid. De kunststoffen doppen klemmen de glazen wand als het ware vast. De reling kan tussen de 1cm en 6cm breed zijn.


Metalen balkontafel die eenvoudig in te klappen is, zodat u ruimte bespaart wanneer u deze even niet nodig hebt. De hoogte van het tafelblad is in hoogte verstelbaar ten op zichte van de balkonreling (tot cm).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts