donderdag 10 november 2016

Betonnen tuintafels

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Ontspannen in luxe tuintafel. Hout - Plastic - Metaal - Wicker. Tuintafels - vanaf € 299.


Betonnen tuintafels

Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Kies uit 6producten vanaf € 290. Een ruime keuze aan tuintafels voor een scherpe prijs.


Een stijlvol assortiment, handgemaakt, tijdloos en van natuurlijke materialen. Exclusieve tuintafels en buitenmeubelen voor en door liefhebbers. Beton tafel voorzien van standaard x tafelpoten.


Betonnen tafel met witte kruispoten. Deze robuuste betonnen tafel is voorzien van stalen x-poten. De betonnen tuintafels met robuste tafelbladen die u hier ziet zijn zowel buiten op uw terras, als binnen in de woonkamer te gebruiken. Dankzij de eigenschappen van beton haalt u een robuust en degelijk product in huis.


Onze lichtgewicht betonnen tafel- en terrasbladen bieden de ideale mix van robuuste sfeer en eigen stijl. De bladen zijn zeer handzaam en verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting. Uitermate geschikt voor horecaconcepten. Inspiratie nodig voor het gezellig aankleden van een betonnen tafel?


Waar binnen vaak wordt gekozen voor een eettafel met betonnen blad en houten onderstel, bestaan betonnen tuintafels vaak in zijn geheel uit beton. Gekleurde kaarsen staan altijd mooi. Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Om optimaal van je tuin te kunnen genieten, heb je een gezellige plek nodig waar je langer wilt blijven zitten. Een set van een tafel, een aantal stoelen en misschien een bank is ideaal. Het meest prominente meubelstuk in het midden is dan de tuintafel.


Hij zou een echte blikvanger moeten zijn. Een betonnen tafel voor keuken, tuin of salon. Voor buitengebruik ideaal omdat hij weerbestendig is en een prachtige basic is voor een park, tuin, plein, of terras. Ook voor binnen is een betonnen tafel vooral mooi. Hij kan gecombineerd worden met uiteenlopende stijlen.


BEACH betonnen tuintafels zijn kwalitatief hoogstaande tafels die tegen een vaste, lage prijs te verkrijgen zijn in onze webshop. U bestelt uw betonnen tuintafel, net als de rest van uw BEACH tuinmeubelen, eenvoudig en snel. U kunt ook een bezoekje brengen aan onze showroom om hier de tuintafels te bekijken.


Betonnen tuintafels

Ruim assortiment online bestellen! Al een tijd op zoek naar een perfecte stoere robuuste betontafel? Voor het betonnen tafelblad betontafels bieden wij maar liefst kleuren BalsaBeton aan, van heel donkergrijs naar lichtgrijs. Alle producten van de Betonfabriek worden met de hand gemaakt.


Wij leveren uitsluitend BalsaBeton, dit beton heeft een licht grove uitstraling, waardoor het beton een hele mooie robuuste look krijgt. De producten op deze site zijn. Waar je vroeger misschien alleen betonnen banken had voor buiten is er inmiddels een heel assortiment betonnen meubels op de markt gekomen.


Kleine afwijkingen tav de foto’s zullen daarom altijd aanwezig zijn. Denk eens aan betonnen krukjes, betonnen zitelementen, betonnen stoelen of betonnen banken maar ook leuke betonnen poefs en tafels, alles om het gemak buiten ook te vergroten. Ook zijn de tafels er in veel verschillende soorten materialen die allemaal goed tegen weersomstandigheden kunnen.


Aan een tuintafel kan je gezellig buiten eten en genieten van de zon. Groot assortiment exclusieve tuintafels van verschillende materialen! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met een extreem gevarieerd aanbod aan tafels.


Betonnen tuintafels

Onze collectie bestaat uit hardsteen, graniet, smeedijzer, zink of hardhout. Het cliché ‘voor ieder wat wils’ wordt bij ons écht bevestigd. Het zal ongetwijfeld van decoratieve waarde zijn, in uw huis, maar ook in uw tuin. Deze betonnen eettafel zal een echte eye-catcher zijn, waar de tafel ook komt te staan.


Deze unieke betontafel een handige, praktische en plezierige plaa. Dit natuurlijk materiaal is de sleutel tot een uitgesproken stijl, perfect passend bij een urban interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts