vrijdag 18 november 2016

Elho urban loft

Ontdek alles van Elho online bij Wehkamp! Voor 23:bestel morgen in huis. Laat je inspireren door al onze topmerken en ervaar het gemak van Wehkamp. Kies uit 5producten vanaf € 80. Met de loft urban collectie kan je echt alle kanten op.


Deze potten, gemaakt met gerecycled materiaal, zijn er in alle maten, toepassingen en kleuren.

Althans, de kleuren die er toe doen. Deze zijn namelijk samengesteld op basis van de laatste kleurentrends. En geen zorgen over water!


Dankzij het ingebouwde waterreservoir blijven je planten mooi, zonder dat je ze keer op keer water moet geven. Elho Bepaal je eigen stijl met veelzijdige loft urban collectie. De matte, stoere afwerking in combinatie met trendy, felle en zachte kleuren vormen een krachtig geheel.


De elho loft urban terrace past overal zowel in een tuin als op een balkon. En met de liter is er heel veel plaats voor mooie planten. Dankzij de handige wielen rijd je de bak naar de ideale plek waar je maar wilt.

Gebruiksgemak staat voorop bij elho. Daarnaast heeft de pot een handig waterreservoir wat ervoor zorgt dat de planten in de bak precies de juiste hoeveelheid water krijgen. Bestel snel en eenvoudig alle producten voor in je tuin en huis. Bijvoorbeeld bloempotten, tuingereedschap of vogelhuisjes.


Een beetje zuiverende lucht in je tuin is altijd welkom. ELHO Schotel, Urban loft , antraciet, Ø cm. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het stalen frame heeft een stevige coating waardoor hij niet roest: perfect voor op je (dak)terras of balkon.


Speel met hoogtes en creëer een groene oase waarin je helemaal tot rust komt. ELHO Schotel, Urban loft , antraciet, Ø cm. Elho loft urban saucer round white kunt u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Deze stoere bloempot geeft een eigentijdse touch aan je tuin, balkon of dakterras. De pot is bovendien voorzien van een ingebouwd waterreservoir om planten optimaal te verzorgen! Uit onze collectie potterie. Van het merk elho , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Potterie.


De collectie is ontworpen naar de laatste trends met het gebruikersgemak als uitgangspunt. Al jaren Ervaring Speciale beschermende verpakking Bestel nu online! Hang de witte loft urban hanging basket van kunststof op een mooie plek op uw balkon of aan een hek of muur.

Het water geven heeft Elho gemakkelijk gemaakt met een ingebouwd waterreservoir. Loft urban rond hoog wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts