vrijdag 18 november 2016

Boomkwekerij opheusden

Bij Boomkwekerij Van IJmeren kunt u online bomen kopen! Waar passie en kwaliteit elkaar ontmoeten Uw klanten willen dat u hen kwaliteit levert. Dat begrijpen wij en daarom leveren wij ú de beste kwaliteit. Voor groothandel, tuincentra en hoveniers. Van heesters tot laanbomen tot haagplanten en sierbomen.


Op circa hectare telen wij (Herman en Johan) eerlijke en goede laanbomen.

Wij telen onze laanbomen in de vollegrond (2 hectare), in container ( hectare) en op stellingen ( hectare). Combinatie Mauritz is een kweker van laanbomen, vruchtbomen, sierbomen en vormbomen en diverse meerstammigen en solitair struiken. Op 1hectare kweken wij een breed assortiment bomen van uitstekende kwaliteit, zowel in vollegrond als in container. We hebben in het seizoen bijna dagelijks transport tussen onze locaties!


Boomkwekerij Arends den Heuvel is een exporterend bedrijf in laanbomen, vormbomen en sierbomen. Een familiebedrijf waar al generaties lang met liefde voor het vak wordt geteeld wat resulteert in hoogwaardige A-kwaliteits bomen en met oog voor klantgerichte service. Het bedrijf van Boomkwekerij Roelofsen is centraal gelegen in het rivierengebied van de “Betuwe”, onderdeel van de provincie Gelderland.


Deze locatie is vanaf de rijksweg Agemakkelijk en goed bereikbaar.

In dit kennis- en innovatiecentrum voor de boomkwekerijsector bundelen kwekers, machinebouwers en toeleveranciers hun kennis en ervaring. Opheusden te ver weg maar toch bomen nodig? Zo dragen we samen bij aan hoogwaardig en duurzaam groen.


Meer dan 1bedrijven, één gezicht. Sinds het ontstaan van ons bedrijf leveren wij niets anders dan kwaliteit. Wij beschikken daarnaast over een groot en veelzijdig assortiment, voeren he t rooien en de levering van de bomen in eigen beheer uit en voorzien u graag van persoonlijk advies.


In deze regio hebben we een bodem van rivierklei, deze is uiterst vruchtbaar en daarom ideaal voor bomenteelt op volle grond. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit spillen. Samen met het bedrijf van mijn broer, Boomkwekerij L. Van Meerten Boomkwekerijen B. Met vijf familieleden en vijf vaste medewerkers is het een echt familiebedrijf. Bomen Kopen uit eigen kwekerij. Veel eigen voorraad en bomen uitzoeken mogelijk.


Welkom bij Boomkwekerij en Groencentrum de Batterijen Wij zijn één van de Nederlandse grootste kwekerijen op het gebied van vruchtbomen. Doordat we telkens op zoek zijn naar nieuwe, betere of nostalgische bomen en planten, volgen we de nieuwste trends en boomvormen op de voet. Meer informatie over Boomkwekerij.


Maak kennis met onze boomkwekerij in Gelderland en ons assortiment laan-, tuin- en sierbomen. We leveren meer dan 4boomsoorten uit eigen kwekerij.

Ook voor struiken kunt u bij ons terecht. Dit familiebedrijf, bestaande uit ouders en zoons, heeft ruim jaar ervaring in de boomkwekerij. Leer alles over bomen, teelt en techniek bij een leer-werkbedrijf.


Duurzame en innovatieve teelttechnieken zorgen voor dynamiek in de boomkwekerijsector. Ook de kopers stellen steeds nieuwe eisen aan jou als kweker. Op vier locaties verspreid over heel Nederlan met verschillende soorten gronden die ieder specifieke eigenschappen hebben, bevinden zich de kwekerijen van Gelderplant.


En dat is niet voor niets. Loonwerkbedrijf en Boomkwekerij G. Sinds een aantal jaren hebben we zelf ook weer boomkwekerij , zowel op klei- als ook op zandgrond. We heten u van harte welkom op de website Van Oort Boomkwekerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts