maandag 7 november 2016

Professionele schommel

Kies of upload een ontwerp. Bedrukte labels voor je bagage. De grootste collectie schommels! Schommels tegen de laagste prijzen. Ruime keuze in Houten schommels, Metalen schommels, Paal schommels en schommel onderdelen.


De stammen zorgen ervoor dat de schommel er heel natuurlijk uitziet. Elke schommel is uniek in zijn vorm en uitstraling. Tussen de palen zijn RVS bussen bevestigt om voor extra stevigheid te zorgen. De schommel wordt geleverd met een professionele nestschommel.


Professionele schommels voor in de speeltuin. Kinderen vinden het heerlijk om lekker te gaan schommelen met hun vriendjes. Het is mogelijk om bij ons een professionele schommel te bestellen voor in de speeltuin of op het schoolplein. Van kleine dreumes tot (jong) volwassene, een schommel heeft op iedereen een enorme aantrekkingskracht. Jungle Gym Houten Buitenspeelgoed!


Voordelige professionele schommel kopen. Ook bij TnT Speeltoestellen ontbreken de professionele schommels niet in het assortiment. En ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De strakke vormgeving van de schommelframes passen op iedere hedendaagse speelplek.


Welke schommel je kiest is afhankelijk van de beschikbare ruimte en de. Deze Robina schommel is een robuuste schommel gemaakt van gladgeschuurde Robinia houten stammen met een diameter van circa cm. Deze Robinia stammen zorgen ervoor dat de schommel er heel natuurlijk uitziet.


Professionele schommel

De schommelhaken zijn RVS professionele schommelhaken. Benschop Speelplezier is producent van speeltoestellen. Tegelijkertijd wilt u ervan op aan kunnen dat de schommel optimale veiligheid biedt en de kans op ongelukken minimaal is.


Dit betekent dat ze in het openbaar, bijvoorbeeld bij scholen, winkels en openbare speeltuinen geplaatst mogen worden. Buitenspeelgoed Stouten begrijpt dit en biedt u als professioneel buitenspeelgoed leverancier de keuze uit verschillende soorten nestschommels. Robuust, duurzaam PEFC naaldhout. Meest complete, veilige speeltoestellen voor buiten.


Door een jarenlange ervaring realiseren wij grote als ook kleine projecten. Wij zijn zeer bekwaam in grond- en straatwerk, aanleg van veiligheidsondergronden, leveren en plaatsen van professionele speeltoestellen en straatmeubilair, en adviseren. Door onze opgebouwde kennis kunnen wij u een uitgebreid en eerlijk advies geven.


Van voordelige rondhouten schommel tot vrijstaande schommelpaal, we hebben altijd een schommel naar uw wens. Om een goed beeld te krijgen van de schommel en hoeveel ruimte de schommel nodig heeft kunt van elke houten schommel een plattegrond downloaden. De enige stalen schommel in ons assortiment is de schommelpaal.


Deze schommel kunnen we leveren in twee varianten: RVS (roestvast staal) en gegalvaniseerd staal. Dit is een professionele schommel , die ook geschikt is voor openbaar gebruik. Zowel de RVS schommel als de gegalvaniseerd stalen schommel zijn schommelpalen die zeer lang meegaan.


Verzinkte uitvoering Verzinkt stalen schommelframe. Op zoek naar een professionele inrichting voor uw schoolplein met houten schommel en schommelzitjes? Deze speelaccommodatie van Hy-Land is ideaal voor restaurants, kinderdagverblijven, scholen en hotels. Een schommel van Hy-Land is opgebouwd uit robuuste materialen met schommelkettingen en HDPE-schommelzitjes. En dit zonder dat er ook maar iets ingeleverd hoeft te worden op het speelplezier van de kinderen.


Professionele schommel

Uw droom schommel voor een top prijs - Meer dan 260.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts