dinsdag 15 november 2016

Fiets huren station maastricht

Fiets huren station maastricht

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Vergelijk verhuurbedrijven en bespaar!


Zuid-Limburg staat bekend om de prachtige heuvelachtige omgeving, een ideale plek om een goede fietstocht te maken dus. OV- fiets is de makkelijke huurfiets voor het laatste stukje van je reis. Als je met de trein aankomt op het station , huur je snel en eenvoudig een OV- fiets en fiets je verder naar je afspraak. Wij verhuren zowel gewone als elektrische fietsen voor één of meerdere dagen of per weekend. Neem je de gehuurde fiets of jouw eigen fiets graag ergens mee naartoe voordat je aan een fietstocht begint?


Huur dan ook een fietsendrager bij ons. Zo kun je gemakkelijk één of meerdere fietsen vervoeren achterop je auto. Fietsen in het Zuid-Limburgse heuvelland en met name in het vrijwel vlakke Maasdal is puur genieten. Verharde en onverharde wegen bepalen het routebeel afgewisseld met schitterende vergezichten en uitgestrekte bossen.


Romantic couples, group of friends, eager photographers, families can enjoy a variety of marked scooter routes. Rental of our user friendly scooters includes a route map, liability insurance and unlimited mileage. Het was tevens de eerste grensoverschrijdende lijn van Nederland. OV-fietsen er per OV- fiets locatie beschikbaar zijn en heeft ook statistieken en.


In de buurt van het station zijn meerdere bedrijven waar je terecht kunt. Ga je de heuvels in dan is een elektrische fiets een slim idee. Wij helpen je graag bij het huren van een fiets. Ons Deskundig personeel helpt u graag met het repareren en onderhouden van uw Tweewieler, maar ook met het selecteren van accessoires voor op uw fiets of scooter.


Fiets huren station maastricht

Bel snel voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Hierop zet je gratis het OV- fiets abonnement. Voor het gebruik van een OV- fiets betaal je € per keer, tot uur. Voor langer gebruik van de OV- fiets betaal je een extra huurperiode (tot maximaal uur).


Na uur betaal je daarbij per uur een toeslag van € -. Het centrum ligt op minuten fietsen, de St. Pietersberg op minuten en Valkenburg op minuten fietsen. Voor elke tocht hebben wij de geschikte fiets. Daarnaast is er een overdekte fietsenstalling zonder toezicht bij het Vrijthof.


Vervelend dat er geen fiets beschikbaar was Momenteel is er maar inzetbare fiets en deze is reeds verhuurd. Hopelijk kan het aantal OV-Fietsen worden uitgebreid. Maastricht en omstreken is geweldig om te verkennen op de fiets.


Bespaar tot op uw reservering. Mocht het voorkomen dat je Swapfiets wordt gestolen, dan zorgen wij ervoor dat je snel een nieuwe fiets krijgt. Ook doen we samen aangifte van diefstal. Daarnaast betaal je €4- eigen risico als je een Original abonnement hebt en €6- eigen risico met een Deluxe abonnement, mits je fiets goed op slot stond. Als je slechts eenmalig een fiets wilt huren op een station , zou ik een gewone fiets huren.


Ik heb zelf wel een abonnement op de OV- fiets. Het is handig om het achter de hand hebben als je een keer onverwacht een OV- fiets wilt gebruiken. Deze kost € ongeacht de bestemming en is alleen buiten de spitsuren geldig. Tijdens de ochtend- en avondspits kunt u uw fiets NIET meenemen.


Het Centraal Station is - hoe kan ook anders - super centraal gelegen en de mogelijkheden tot fietsverhuur of reizen met de bus en taxi zijn eindeloos! Van het station naar het Vrijthof, van de Provincie Limburg naar het centrum. Helemaal handig is het als die fiets al voor je klaarstaat. Omdat je als bezoeker van de stad nou eenmaal geen fiets bij je hebt, of omdat die van jou in de schuur staat met een lekke band.


Hiermee maken we het stallen van je fiets nóg makkelijker. Tweewiel-centrum Hub Nix, de verhuur specialist voor E-bike, scooter en moutainbike in het Heuvelland. Goede en goedkope tweedehands fietsen voor studenten, scholieren en jongeren. Naast onze ervaring in de fietsenbranche zijn wij zeer actief in het studentenleven.


U kunt ook racefietsen huren voor de Amstel Gold Race. De hele stad ademt een sfeer van genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts