maandag 7 november 2016

Zilvervisjes gif

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Ik ga verhuizen naar een moderne flat op vijf hoog.


Wat voor tips kun je mij geven om ervoor te zorgen dat ik ze niet meeneem in verhuisdozen bijvoorbeeld? Ik gebruik nooit gif maar als ik eenmalig bij het verhuizen gif kan inzetten (bijvoorbeeld een contactgif op de buitenkant van de dozen) dan heb ik dat er wel voor over. Zilvervisjes houden zich schuil op vochtige plaatsen in kieren en naden. Ze gericht bestrijden kan dan soms moeilijk zijn. Wij verkopen echter een aantal spuitbussen speciaal voor zilvervisjes.


Sommige daarvan beschikken over handige spuitlansen die het gif tot in de kieren en naden kunnen spuiten. Meer lezen over zilvervisjes voorkomen. De beste manieren om zilvervisjes te bestrijden zijn, naast natuurlijk de eerder geschetste vochtbestrijdende maatregelen: Gif. Dit gif kunnen zowel natuurlijke stoffen zijn, als insecticiden.


Zilvervisjes gif

Hiermee valt u de zilvervisjes aan op punt 6. De omgeving wordt giftig voor zilvervisjes en velen sterven. Dit zult u eens per maand moeten herhalen om nieuwe uit het ei gekomen jongen, te doden. Het zijn lastige beestjes om kwijt te raken, zilvervisjes bestrijden kan met een aantal middelen. Helaas zul je ze nooit helemaal uitroeien, ook niet als je een professionele ongediertebestrijder in huis haalt.


Maar zilvervisjes hebben een sterkere voorkeur voor vochtige ruimtes dan papiervisjes. Je vindt ze dan ook vaak in afvoerleidingen, aanrechtkastjes en badkamers. Ook onder de vloerbedekking of in een boekenkast kun je zilvervisjes aantreffen.


Gif sprayen is een goed idee mits wettelijk toegestaan. Lees goed het wettelijk gebruiksvoorschrift. Kijk goed uit bij het gebruiken van dergelijke sprays.


Zorg dat die strak op de vloer of tegen de muur vastzitten. Laat geen voedselresten achter waar zilvervisjes van kunnen eten. Het gif mag niet in contact met levensmiddelen komen. Een andere optie is steeds een paar druppels zilvervisjes -weg olie in het sop toe te voegen waar het parket mee gedweild wordt. Dit heeft meer tijd nodig (de geur trekt langzaam door het parket heen) maar maakt de leefruimte onder het parket ongeschikt voor de zilvervisjes.


Daar werkt deze stof nog tot weken door. Deze zilvervisjes spray spuit je d. Het kan ook helpen om de kleding op te hangen en niet neer te leggen op planken. Om echt 1 van zilvervisjes af te komen is heel erg moeilijk, dan zou je een professionele bestrijder erbij moeten halen. Al heb je een oud of een nieuw huis iedereen kan last van zilvervisjes in huis krijgen. In oude woningen bijvoorbeeld: Die zijn vaak slecht geïsoleerd.


Of er staat water onder de vloer. Vocht in huis is een bron voor allerlei ongedierte. Ook voor zilvervisjes die houden namelijk erg van vocht en warmte. Last van zilvervisjes in huis? Dit is een veel voorkomend probleem.


HGX spray tegen zilvervisjes bestrijdt deze vieze, kleine monstertjes snel, effectief en langdurig. Gewoon even sprayen tussen kieren, naden en andere plaatsen waar de zilvervisjes vandaan komen en het probleem is voor lange tijd verholpen! Zo verkopen wij speciale vallen die de zilvervisjes aantrekken en vangen. Ook zullen ze blijven kleven op reguliere kleef en lijmvallen en u kunt ook zelf een lijmval maken met een tube kleeflijm. Verder bieden wij ook gif middelen aan om zilvervisjes te bestrijden en uw omgeving tegen deze insecten te beschermen voor een langere periode.


Ze zijn herkenbaar aan de zilverachtige glans van de schubben die het lichaam bedekken. Ze houden zich voornamelijk op in vochtige en koele plekken. Papiervisjes Het papiervisje word tot millimeter lang en leeft in een drogere omgeving.


Zilvervisjes gif

Het (zelf) bestrijden van ongedierte. Alle zilvervisjes bestrijdings- producten zijn gifvrij. Volop tips en adviezen voor het zelf bestrijden van zilvervisjes. Het lijf van de zilvervis is plat met zilveren schubben en loopt taps toe (een beetje als een wortel).


Daarnaast heeft een zilvervisje vrij grote antennes aan zijn kop en ‘aanhangels’ aan de achterkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts