zondag 6 november 2016

Partytent heater

Partytent heater

Specialistisch advies nodig? Hol dir alle Ergebnisse aus dem gesamten Web. Laagste Prijsgarantie, vanaf 295. Een moderne heater in een ‘oud jasje’ gestoken. Dat is hoe je deze partytent heater moet zien.


Behalve een mooi model is dit ook een goed in te stellen heater. Deze ‘industriële’ heater heeft een bereik van ongeveer m². Deze terrasverwarmer is verkrijgbaar in grijs, rood en wit en misstaat in geen enkele tuin of overkapping.


Hierdoor kun je langer genieten wanneer het ’s avonds afkoelt. De heater kan met de bijgeleverde ophang ketting opgehangen worden aan bijvoorbeeld een buis van de partytent , rondom een balk of aan een ophanghaak. De voorschriften van de fabrikant schrijven verder nog voor dat de heater aan de bovenzijde een minimale afstand nodig heeft van centimeter. Levering binnen 1-Dagen.


In een handomdraai bij u geleverd. Partytent Heaters voordelig bestellen bij Heuts. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Van origine een terrasverwarmer die ook verwarmt in de buitenlucht.


Laat staan als je een patioheater plaatst in een partytent. De patioheater is dus een heater met het grootste volume, en hij werkt op gas. Nieuw model partytent heater.


Partytent heater

Te verkrijgen in het grijs, rood en wit. Deze wordt tot wel 3graden en verhit de koude lucht rondom zodat er een heerlijke warmte verspreidt wordt. Een eye catcher in elke partytent of op een terras. Warm op het terras zitten? Kies dan voor een terrasverwarming.


Koop dan je heater , vuurkorf of terrasverwarmer extra voordelig bij Heuts. Hang hem in je serre of onder je veranda. Dankzij de retro-uitstraling is deze heater zeker een aanwinst voor je tuin.


Partytent heater

Wind heeft weinig invloed op de warmte-intensiteit van de ronde carbonlamp. Heater huren – Heaters verhuur Rotterdam. Wanneer u een feestje in de winter geeft, maar ook tijdens een koelere zomeravon komt een heater enorm van pas.


Naast het warm houden van uw partytent zorgt een heater ook zeer zeker voor sfeer. U kunt bij ons kiezen uit twee typen heaters, namelijk gas en elektrische. De Eurom partytent heater heeft een vintage uitstraling en vormt een geweldige toevoeging aan uw partytent of overkapping.


De partytent verwarmer heeft een carbon booglamp en een metalen behuizing. Hij hij heeft standen (750W en 00W) en kan en gebied van vierkante meter verwarmen. In ons assortiment treft u heaters die verwarmen middels stralingswarmte, dit zijn electrische heaters die geen invloed hebben op de luchttemperatuur.


U voelt enkel de warmte in het directe bereik van de heater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts