maandag 21 november 2016

Bruin worden

Een glanzende, bruine huid wordt in de Westerse wereld gezien als een teken van schoonhei maar het is niet altijd goed voor je gezondheid. Er zijn, naast de traditionele manier om bruin te worden in de zon,. Sneller bruin worden in de zon In de zomer rennen we massaal naar buiten, gewapend met zonnebril, zonnebrandcrème en handdoek. Bruin worden willen we, en het liefst zo snel en zo bruin mogelijk!


Maar bestaan er ook tips om sneller bruin te worden en langer bruin te blijven? In dit artikel lees je hoe. Maar zijn pillen om bruin te worden wel veilig?


Als je pillen gaat gebruiken die ervoor zorgen dat je bruin wordt, is het altijd aan te raden om te kijken welke stoffen er inzitten. In de meeste bruiningspillen zitten alleen 1 natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat het de meeste gezonde en veiligste manier is om snel bruin te worden. Tips voor veilig te zonnen en mooi bruin te worden : Het ligt aan je huidtype en de sterkte van de zon, ofwel hoe hoog de zon aan de hemel staat, hoe lang je onbeschermd in de zon kunt.


Bruin worden

Hoe zuidelijker je komt hoe hoger de zon staat. Begrijp hoe bruin worden werkt. Ultraviolette straling is een type straling dat in verband wordt gebracht met kanker. Natuurlijk moet je je altijd tegen de zon beschermen met een zonnebran maar er zijn ook een paar handige trucjes en tips om sneller bruin te worden. Deze zijn allemaal veilig en effect is gegarandeerd!


Maar je wilt natuurlijk ook lang van je kleur genieten, ik geef je tips! Tips om sneller bruin te worden : Neem een frisse duik! Tijden het volwassen worden gaat de grootste groei naar boven, terwijl de onderste takken steeds minder licht en voeding krijgen en daardoor van binnen uit bruin worden. Simpel: je volgt ons magische snel bruin worden stappenplan! Wanneer je bezig bent met het krijgen van een mooi bruin tintje duurt het altijd te lang.


Je wilt namelijk niet bezig zijn, je wilt snel bruin zijn! Je wilt dat de vormen van je lichaam extra mooi worden door een zomers bruin kleurtje. De straling van de zon die de aarde bereikt bestaat uit zichtbaar licht, infraroodlicht (warmtestraling) en onzichtbare ultraviolette (uv)-straling.


Editie NL ontmaskert alle feiten en fabels over bruin worden. In de nieuwe zomerrubriek Editie Prikt Door gaan we op zoek naar de feiten achter fabels. Snel bruin worden door voeding.


Bruin worden

De makkelijkste manier om bruin zonder zon te worden. Je zult het misschien niet geloven maar ook voeding speelt een enorme rol bij het verkleuren van je huid. Vooral wortels en tomaten hebben een erg positieve werking op het sneller bruin worden van je huid. Maar hoe gebruik je die zonder strepen en vlekken te krijgen. Lees hieronder onze tips om snel bruin te worden zonder te verbranden.


Neem ook zeker ons lijstje door met dingen die je absoluut niet moet doen als je snel bruin wilt worden. Toch moet hier een dikke, vette MAAR aan worden toegevoegd. Dat zit zo: het ultraviolette licht van de zon is verantwoordelijk voor je bruine kleur.


Bruin worden

Het was ideaal want na 5x spuiten in een paar maanden was ik. Enige wat na de zomervakantie gebeurde is dat ik witte vlekken op mijn armen, gezicht en deel van mijn buik kreeg… Nu ik. Bruin kan verkregen worden door de cyaancomponent te verminderen zodat het mengsel roder wordt — rood is immers de mengkleur van het resterende geel en magenta.


Daarbij worden de mengsels met meer geel dan magenta wél als bruin ervaren, maar mengsels met meer magenta al snel als paars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts