dinsdag 15 november 2016

Bonte belevenis texel

Geef een Belevenis cadeau! Een Belevenis die je gewoon gedaan moet hebben als je op Texel bent geweest. Een Middag om Nooit te vergeten! Niets dan lof over dit concept.


Voor gezinnen met (kleine) kinderen is dit zeker een aanrader!

Erg leuke workshops te doen, veel variatie en super netjes onderhouden allemaal. Leuk aangeklee kortom entourage helemaal prima. Voor groepen is het, in overleg, ook mogelijk om buiten de openingstijden en feestdagen een programma te reserveren.


Het bestellen van producten is het hele jaar mogelijk. Bekijk alle gegevens van dit bedrijf op de site van VVV Texel. Op Texel zijn honderden bedrijven, clubs en instellingen actief. There are hundreds of businesses, clubs and institutions that operate on Texel , ranging from butchers to tennis clubs.


View the VVV Texel ’s Company Directory.

Met op Texel gemalen graan maken ze hier de heerlijkste broden, bier en gedestilleerd. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Waddeneilanden. Texel staat bekend om z’n vele eigen producten, vaak van hoge kwaliteit – ze worden echt niet alleen door toeristen gekocht.


In twee sfeervolle boerenschuren zijn verschillende ambachten gevestig zoals een kaarsenmakerij, zeepmakerij, papierschepperij, bakkerij, brouwerij en distilleerderij. Vrijdag een kinderfeestje gehad bij de bonte. Texel Top De meest bijzondere highlights van Texel ! Er valt veel te ontdekken en te beleven op Texel.


Zodra u de boot verlaat ziet u al direct de eerste informatiebordjes die u naar de vele bezienswaardigheden wijzen. Van mooie natuurgebieden tot inspirerende musea. Geen idee waar te beginnen? Jeanine: Het festival is vleesvrij en daar ben ik stiekem wel heel trots op.


Bij de bar serveren de dames naast verschillende wijnen en bier, diverse interessante non alcohol alternatieven. Zeep maken, kaarsen maken, papier scheppen, broodjes bakken en uw eigen bier brouwen, het kan allemaal! Reviews Wat een leuke middag had moeten.


Wanneer u gaat liggen komen de heerlijke geuren van de massageolie u tegemoet.

Geniet van de expertise van de kundige specialisten die uw lichaam goed onder handen kunnen nemen, met maar één doel, totale ontspanning in onze luxe spa. Direct aan de duinen, vlakbij het schilderachtige dorpje Den Hoorn en op ca. Omdat het zo gezellig en leuk is op het landgoed komt het in vakantieperiodes voor dat het heel druk is. Maar ook voor volwassenen is er genoeg te doen, zoals een workshop likeur bereiden of papier scheppen. Slow Food Texel , de “Markt van de Smaakbelevenis”.


Tijdens deze Doe-, Beleef-, en Smaakmarkt vinden diverse proeverijen, lezingen, demonstraties en workshops plaats, waarbij de bezoekers op een leuke, educatieve manier kennismaken met de al het goeds dat Texel te bieden heeft. Een pony- en kinderboerderij. Bonte boel op de boerderij.


Genieten van koffie met gebak bij de houtkachel in het theehuis,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts