woensdag 2 november 2016

Elho hangpot

Kies uit 5producten vanaf € 80. Bespaar tot wel via kiesproduct. Nu al vanaf €te koop. De grooste keuze op Belist. Hangende bloempotten besparen ruimte en breken zichtlijnen.


In een hangpot kun je het beste hangplanten zetten, deze krijgen dan alle ruimte om over de rand heen te groeien. Heb je een grote hangende pot, dan kun je er bijna elke willekeurige plant wel in zetten. Van je interieur, keuken, terras, balkon tot de hal, badkamer en tuin. Omring jezelf met elho bloempotten en plantenbakken. Voor elke plek in en rondom je huis hebben wij een passende bloempot.


Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en maak van jouw huis een groen thuis. Elho hangpot uit de B for soft air pottenserie heeft een stijlvol design waarin zachte en ronde vormen centraal staan. De hangpot is uitgevoerd in de kleur vintage blauw met een matte finish. Met het meegeleverde stevige koord hang je de hangpot op de juiste hoogte aan je plafond of voor het raam. De pot past op elke balkonrailing met een maximale breedte van 6cm.


Elho hangpot

Alle Elho producten worden gemaakt van duurzaam gerecycled kunststof wat niet alleen ervoor zorgt dat de producten lichtgewicht zijn, maar ook dat de natuur er erg blij van wordt. Dus voor een mooi groen balkon is de Elho Green Basics hangpot een goede keuze. U creëert snel een groene oase aan uw balkonrailing met deze Green Basics hangpot in terra-kleur van Elho.


De producten uit de Green Basics-serie zijn gemaakt van gerecycled kunststof. De Loft Urban collectie geeft een eigentijdse touch aan je stadstuin, balkon of dakterras. Met het strakke design is de Loft Urban Round een eyecatcher in iedere tuin, balkon of dakterras. Dankzij het ingebouwde waterreservoir blijven je planten mooi, zonder dat je ze keer op keer water moet geven.


Al jaren Ervaring Speciale beschermende verpakking Bestel nu online! De pot heeft een geïntegreerde onderschotel waardoor je planten beschermd zijn tegen wortelrot en in optimale conditie blijven. Deze hangpot heeft een inhoud van 7l. Wishpel-bloempotten is officieel Elho dealer. Met de prachtige Elho bloembakken breng je sfeer en stijl op je terras en tuin.


Vanwege het prachtige design en het hoogwaardige kunststof is een Elho bloempot ook zeer geschikt voor in huis. Elho is al jaren specialist in hoogwaardige kunststof bloempotbakken. Creëer een verrassend effect met deze Elho brussels hangbloempot! Geef je huis wat fonQ met een Elho Humata teyermanii in greenville hangpot Eenvoudig Besteld en Gratis Verzonden Thuiswinkel Waarborg Shop bij fonQ! Met de Elho hangpot type Brussels kunt u de woonkamer of een andere plek creatief en stijlvol inrichten.


Hang ze gemakkelijk aan het plafond of aan een leuke rails met uw favoriete kamerplanten erin. De pot is beschikbaar in diverse kleuren en inclusief touwen om de plantenbak aan op te hangen. Deze zorgt voor gezonde planten en dankzij het overloop pijpje vloeit het overtollige water vanzelf weg, weer een zorg minder. Gooi nooit te veel mest in een hangpot , dit kan negatieve gevolgen hebben voor de planten.


Houd de grond in de hangpot gedurende warme dagen goed nat, zo voorkom je uitdroging van de planten. Materiaal voor een hangpot Een hangpot is een prachtig stuk decoratie voor in jouw tuin die in ontzettend veel verschillende materialen kan worden verkregen. In huis is er altijd ruimte voor planten, ook op plekken waar je het niet verwacht. Deze leuke hangpot is een aanwinst voor iedere tuin.


Elho hangpot

Het sfeervolle ontwerp en de gezellige kleur zorgen dat de hangpot sfeer toevoegt aan iedere ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts