vrijdag 18 november 2016

Ijzeren hekwerk karwei

Ijzeren hekwerk karwei

Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie! Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Ontdek onze Webshop of een van onze 1Winkels voor Inspiratie en Klusadviezen!


Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Zelf een ijzeren hek schilderen. Lees hier meer over roest verwijderen, ontvetten, metaalprimer en metaallak voor je ijzeren hekwerk. KARWEI helpt je stap voor stap.


Het hardhouten hek is centimeter hoog en 1centimeter breed. De geschaafde verticale latten zijn aan de bovenkant rond afgewerkt. Een ijzeren tuinhek geheel naar uw wensen. Wij denken graag met u mee en leveren indien gewenst maatwerk af.


Ijzeren hekwerk karwei

Voor welk type hekwerk kiest u? Gaat u voor klassiek, tijdloos of houdt u meer van strak en modern. Je vindt bij ons allerlei bevestigingsmaterialen, zoals spijkers, schroeven en bouten, in diverse verpakkingshoeveelheden. IJzerwaren komen altijd van pas.


Onder ons ijzerwaar vind je daarnaast sloten, aluminium profielen, metalen platen en sierbeslag voor iedere grote of kleine klus. Dit mooie hekwerk heeft een klassiek design. Het hekwerk is ontworpen om uw gazon te beschermen. De panelen kunnen horizontaal en verticaal aan elkaar bevestigd worden, hierdoor kunt u ook hoeken maken.


Ijzeren hekwerk karwei

De toppen van het herkwerk hebben een sierlijke punt. Bij Praxis vind je alle benodigdheden voor gaashekwerk, tuinhekken, sierhekwerk en overige materialen waarmee je een omheining kunt aanbrengen. Hekwerk en poorten bestellen bij Praxis.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de Doe-het-zelver van nu. NIEUW BINNEN UIT ONZE EIGEN FABRIEK IN HET BUITENLAND TEGEN LAAGSTE PRIJSGARANTIE VAN NEDERLAND ! GOEDKOPER DAN DE TRADITIONELE SIERHEKWERKHANDELAAR. Met een hekwerk creëer je snel privacy rondom je huis en ben je beschermd tegen wind en geluiden van buitenaf. Bij GAMMA vind je hekwerken in verschillende stijlen, materialen en afmetingen.


Door jarenlange ervaring garanderen wij u absolute kwaliteit. De hekwerken van Degelijk Buitenleven zijn zowel toe te passen voor tuinomheiningen als ballustrades rond balkons. Geheel afgewerkt met sierpoorten. Verkrijgbaar als inloop- en inrijpoorten. Om jouw hekwerk helemaal af te maken bieden wij ook tuinpoorten en sierpoorten aan passend bij jouw hekwerk.


Met een toegangspoort is jouw hekwerk altijd goed afgesloten en heb je tevens een chique, moderne en stevige toegang tot jouw tuin of erf. Al onze hekwerken zijn gemakkelijk op maat te maken en eenvoudig zelf te plaatsen. Stalen en houten hekwerken ! Deze ijzeren tuinpoort is in sierlijke vormen gesmeed en is gemaakt van dikker en zwaarder staal dan wat momenteel te koop is. Deze ingangspoort is gegalvaniseerd en bekleed met een poedercoating waardoor de poort roestvrij blijft en zeer lang meegaat.


De poort wordt geleverd met al het benodigde montagemateriaal. Zwaar ijzeren hekwerk bestaande uit delen van 205cm breed deel van 100cm breed 55cm hoog incl. De ophangijzers totaal dus 52.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts