donderdag 10 november 2016

Intex winkel

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Intex. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Opzoek naar een specifiek product of dienst?


U vindt alle categoriën op onze website.

Met Startpagina bent u altijd van alles op de hoogte: van aanbiedingen tot het nieuws! Afhalen in één van onze filialen JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Als enige zwembadspecialist in Nederland bieden wij het gehele zwembadassortiment van Intex aan en we kunnen uw bestelling al binnen dag leveren!


Bij het kopen van een zwembad voor buiten kunt u altijd gebruikmaken van onze expertise. Intex is al jaren de marktleider op het gebied van opblaaszwembaden en opzetzwembaden. Intex is een grote leverancier van luchtbedden, zwembaden en waterspeelgoed.


Intex zwembaden staan al jaren voor top kwaliteit voor een betaalbare prijs. De producten van Intex worden gekenmerkt door een goede prijs-kwaliteit verhouding. Door het brede assortiment dat Intex voert heeft het merk voor ieder wat wils.

Intex Plezier, de online zwembadshop voor alle Intex producten Bij ons draait alles om kwaliteit, waarde en familie. Onze betaalbare producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, net als de herinneringen van de mensen die ze gebruiken. We maken deel uit van een werldwijde familie met meer dan jaar geschiedenis en ervaring op de teller.


Het Familie- en loungebad van Intex biedt verkoeling voor het hele gezin. Dit groene zwembad is 2bij 1centimeter en centimeter diep. Het bad is gemaakt van PVC en kan gevuld worden met 7liter water. Het heeft luchtkamers, waardoor het gemakkelijk is het bad op te zetten en leeg te laten lopen.


Dan ben je bij Top-zwembadshop. Neem in de zomer een heerlijk verfrissende duik bij warme temperaturen in een Intex opzetzwembad. Een intex opbouwzwembad staat garant voor kwaliteit en jarenlang zwemplezier. Als officiële Intex dealer hebben wij meer dan jaar ervaring met deze opbouwzwembaden. Koop Intex online bij De Wit of bezoek de 70.


Gratis verzending vanaf € 7- en op werkdagen voor 12:bestel morgen in huis. Intex met een ingebouwde elektrische pomp. Heel handig als logeerbed of voor op de camping. Vind alles snel en eenvoudig in één handig overzicht op jouw Startpagina.


Per onderwerp staan handige websites aangegeven om uw verder te helpen. Kamperen wordt een feest met een Intex luchtbed van JYSK. In onze zwembad winkel bieden wij een ruime keuze goedkope zwembaden in diverse afmetingen.

Tot slot vind je bij ons het grootste assortiment accessoires en producten voor schoon zwembadwater. Neem dan deze Frame Pool van Intex. Dit zwembad geeft je verkoeling in de zomer en ziet er door zijn rechthoekige vorm strak uit. Het stalen frame geeft het bad veel stevigheid. De Intex Frame Pool is blauw en ook leverbaar in andere maten.


Wil je advies van ons in de winkel ? Kom dan gewoon even langs bij één van onze vestigingen. Wij kunnen je precies vertellen welke voorbereidingen nodig zijn voor bijvoorbeeld een inbouwzwembad en waar je op moet letten bij het onderhoud. Ook daar kunnen we je bij helpen. Welkom op dé Zwembaden Site van Nederland.


Wij Verkopen een Groot Assortiment Zwembaden en van de merken Intex en Interline. Scherpe Prijs en Snelle Levering! Intex : Betaalbare producten van een hoge kwaliteit Van het merk Intex kunt u bij ons kiezen uit een breed assortiment (opblaasbare) zwembaden, zwembadaccessoires en opblaasbedden.


Alles op het gebied van waterpret dus. Intex Zwembad kopen doet u bij de zwembad specialist! Hulp nodig bij de aanschaf van het juiste zwembad?


Onze zwembad specialisten, met ruim jaar ervaring, geven je graag persoonlijk advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts