maandag 7 november 2016

Lelies kopen

Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Groot assortiment bloembollen direct uit voorraad leverbaar voor scherpe prijzen. Snel, makkelijk en veilig online bestellen!


Bekijk ons aanbod en kies uw favorieten! De grootste collectie leliebollen hier!

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Lelie kopen bij Directplant. Kies dan één van de onderstaande soorten. Wilt u lelies kopen voorin uw tuin? Wij garanderen topkwaliteit, lage prijzen en snelle levering.


Wil je leliebollen kopen voor je tuin? Al meer dan jaar maken we bloemliefhebbers blij met de mooie bloemen en planten van eigen bodem. Koop lelies online bij Bakker.

Van een klassieke witte Aziatische lelies , prachtige Oriental lelies tot aan de exclusieve zwarte lelie. Vanaf € 3gratis thuisbezorgd! U kunt ze planten op een zonnige plek, maar zorg er dan wel voor dat ze beschut staan. Plant u ze ruim van tevoren in de gron dan hebben de lelies de tijd om zich goed vast te wortelen en voedingsstoffen in zich op te nemen, zodat u later in het jaar de meest prachtige bloemen in uw tuin heeft staan, die de afgunst van iedereen zullen opwekken. De lelies gaan voornamelijk naar internationale retailers en supermarktketens in Europa.


Een strak georganiseerd bedrijfsproces en helder marktinzicht maakt dat wij steeds op tijd aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen. Daarnaast blijven wij op zoek naar mogelijkheden om het kweken van onze lelies te verbeteren. BULBi biedt topkwaliteit bloembollen voor scherpe prijzen! Ruim assortiment direct uit voorraad leverbaar. Bestel eenvoudig en veilig online!


Onze lelies worden bij zorgvuldig gekozen kwekers geteeld en gekocht. Direct na binnenkomst van de bollen worden deze volgens strikte normen geïnspecteerd en na goedkeuring verder verwerkt: na een kundige ontsmettingsbehandeling worden de bollen zorgvuldig ingepakt en weggezet in moderne koelcellen. Profiteer van de scherpe prijs!


De meeste soorten hebben een erg exotisch uiterlijk, staan op statige hoge stelen en verspreiden een heerlijke aroma. We houden ze op een decoratieve manier toe met een mooie sierwikkeldraad. Een bloemstukje die héél snel klaar is.

Heb je geen tuin, maar een balkon of een terras? Ook jij kunt genieten van lelies. Potten of plantenbakken vinden ze namelijk ook prima plekjes om te groeien. Wist je dat je lelies niet alleen in het voorjaar hoeft te planten?


Ook in het najaar kun je ze naar hartenlust een plekje in de tuin geven. Witte lelies worden vaak op bruiloften gebruikt als teken van maagdelijkheid en zuiverheid. De serene en pure uitstraling van de lelie geeft uitdrukking aan emoties in tijden van verlies en rouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts