woensdag 2 november 2016

Wolf garten hakselaar

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.


Geen abonnement, betaal per film.

Niet voor niets heten de fluisterhakselaars van WOLF - Garten fluisterhakselaars. Hakselaar van WOLF-Garten beschikbaar. Ze verpletteren het hakselgoed met een langzaam draaiende wals.


Om deze reden ligt het geluidsniveau van een fluisterhakselaar beduidend lager dan dat van een universele hakselaar. Bovendien worden de ontstane spaanders onder druk gekliefd. WOLF - Garten is onderdeel van de Amerikaanse MTD-groep en hét merk voor tuinmachines en -gereedschappen, meststoffen, graszaad en andere tuinaccessoires.


WOLF - Garten is een merk voor tuinmachines en -gereedschappen, meststoffen, graszaad en andere tuinaccessoires van de Amerikaanse MTD-groep. Met een hakselaar van WOLF - Garten maakt u zelfs de langste takken snel tot klein hout.

Eenmaal fijn gesneden en verbrijzeld kunt u het fijngehakte goed als mulch. Geschikt voor 2Volt wisselstroom. Typering fluisterhakselaar, vanwege. Bij Haxo vindt u diverse hakselaars in verschillende maten en vermogen. De hakselaar is vervaardigd uit een stalen frame, een kunststof opvang box en is verrijdbaar.


Kwaliteit made in Germany. Sinds de oprichting van de onderneming onderscheidt WOLF - Garten zich door innovatieve productoplossingen. Tegelijkertijd staan ook de hoogste kwaliteitsnormen, passie en liefde voor detail hoog in het vaandel. Bestel hier tuingereedschap online. Wolf hakeselaars tegen lage prijzen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wolf garten hakselaar tot goedkoper. Met deze power onder de kap maakt de hakselaar korte metten met takken en twijgen tot een dikte van millimeter. De elektrische fluisterhakselaar is uitgerust met een rollensnijwerk. Dit rollensnijwerk roteert langzaam om de eigen as.


Het snijsysteem met omkeerbare messen werkt efficiënt en stil. Alles uit de doos en in elkaar gezet, ziet de Wolf-Garten hakselaar er goed en solide uit.

De fabrikant maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige en stevige materialen. Waardoor je, als het allemaal staat, een stevige toren hebt. Laagst gemeten dB is 7 hoogst gemeten 102.


Hij is een stuk luider dan andere modellen. Fluisterhakselaar, geschikt voor 2Volt wisselstroom. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts