woensdag 30 november 2016

Tuinhuis open

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! U krijgt direct een bevestiging. Onze medewerkers staan elke werkdag voor u klaar.


Daarbij kunnen wij advies geven over de opbouw van een blokhut, maar ook over het type tuinhuis dat het best bij u past en hoe u uw huis kunt inrichten.

Naast onze specialisten, is er ook een styling-specialist beschikbaar, zodat u altijd het juiste huisje kunt kiezen, dat bij uw tuin past. Hiervoor kan een open tuinhuis de ideale oplossing zijn. We hebben open tuinhuisjes in verschillende vormen en maten : de befaamde Mimas lijn zal zeker passen bij een meer eigentijdse look.


Ook in de meer klassieke blokhutlijnen hebben we tal van mogelijkheden. Vindt hier uw open tuinhuis ! Een gesloten of een open tuinhuis ? Neem contact met ons op voor meer informatie. We proberen zo snel mogelijk te reageren op vragen.

Meestal zijn we in staat binnen. Bij ons zult u dus geen productieserie tuinhuizen tegenkomen. Wij zijn immers de makers van mooi maatwerk. En wat het leuke is aan onze werkwijze is dat de tuinhuizen toch nog portemonneevriendelijk blijven.


De royale open zithoek geeft u de mogelijkheid om heerlijk van de verse buitenlucht te genieten. Indien het wat kouder begint te worden kunt u uw avond voortzetten in het ruime tuinhuis. Het tuinhuis beschikt over twee ramen en een deur voorzien van glaswerk.


Gratis levering Scherpe prijzen. Voor het kopen van een blokhut, tuinhuis , veranda of carport bent u bij Blokhutwinkel aan het juiste adres. Tuinhuis , blokhut of pergola kopen? Bekijk het aanbod of kom langs in onze showroom! Als u denkt aan Lugarde, dan denkt u aan kwaliteit.


Dit komt door onze niet te evenaren prijs-kwaliteitverhouding. Lugarde is marktleider in Nederland en Engeland. In uw eigen houten tuinhuis kunt u van alles doen, creëer bijvoorbeeld een tuinkantoor of een fitnessruimte.


Voor iedereen die in zijn of haar tuin een tuinhuis of blokhut met een natuurlijke uitstraling wil hebben we houten tuinhuizen en blokhutten.

Een houten tuinhuis heeft daarnaast als groot voordeel dat het makkelijk te bewerken is. Wil je dus zelf een tuinhuis bouwen of iets aanpassen, dan is dit snel gepiept bij een houten tuinhuis. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Zoek naar tuin huis op de nieuwe KensaQ. Bij Hubo vind je tuinhuizen en blokhutten in verschillende stijlen, van charmante houten blokhutten tot moderne en strakke tuinhuizen. Naast jouw persoonlijke smaak moet je bij de aankoop van een tuinhuis rekening houden met het onderhoudsgemak, de levensduur en de afmetingen. Vooral omdat een houten tuinhuis , in tegenstelling tot een metalen tuinhuis , van natuurlijk materiaal gemaakt is.


Door deze natuurlijke uitstraling komt zowel je tuin als je houten tuinhuis goed tot zijn recht. Het handige aan dit tuinhuisje zijn de deuren. Die slaan namelijk niet open , maar schuif je heel makkelijk opzij. Dat bespaart een hoop ruimte!


Ook voor dit tuinhuisje geldt dat je het prima voor andere doeleinden kunt gebruiken. En natuurlijk ben je helemaal vrij in het kiezen van de kleuren. Dat zijn de voordelen als je een tuinhuis zelf bouwt! Het grote voordeel van maatwerk is dat we je tuinhuis aan je tuin kunnen aanpassen, precies zoals je dat wenst. Enkele voorbeelden van onze tuinhuizen op maat kun je hieronder zien.


Of je nu voor een 5-hoekig of 8-hoekig tuinhuis kiest, met een plat dak of met een terras, we maken ieder tuinhuis op maat voor jou. Zo is het belangrijk dat het tuinhuis in uw tuin past. Daarnaast dient u rekening te houden met de wanddikte en de vorm van de blokhut.


In deze blog hebben wij tips op een rij gezet voor de aankoop van een blokhut, zodat u goed geïnformeerd overgaat tot de aankoop van uw tuinhuis of blokhut. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment of bezoek ons showterrein in Neerkant waar modellen tuinhuisjes opgesteld staan. Staat uw favoriet er niet tussen?


Maak uw wensen kenbaar, dan kijken we samen of we het tuinhuis voor u kunnen maken. Dit prachtige tuinhuis wordt als bouwpakket onbehandeld thuis gelever en GAMMA adviseert je om het hout goed te behandelen en te onderhouden zodat je er lang plezier van zult hebben. Sla dit op in een geïsoleerd tuinhuis en wees zo ook inbrekers te slim af. Gereedschap dat open en bloot in je tuin staat, blijkt voor criminelen soms een onweerstaanbare verleiding. Houten tuinhuis of composiet tuinhuis ? Er bestaan grofweg twee soorten tuinhuizen: een houten tuinhuis en een composiet tuinhuis.


Je kan kiezen tussen twee soorten tuinhuizen: een grote blokhut of een wat kleiner tuinhuisje. Er zijn blokhutten met overkapping en met een veranda. Bij een tuinhuis van hout, wordt een goede beits geadviseerd voor een langere levensduur.


Blokhut Stunter beschikt over een groot assortiment blokhutten, tuinhuizen, chalets en veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts