dinsdag 4 augustus 2015

Glijbaan little tikes groen

Glijbaan little tikes groen

Bekijk het grootste assortiment. Kies uit producten vanaf € 1690. Shop direct online op beslist. Aan mijn dochter gegeven voor haar 2e verjaardag maanden terug. De glijbaan is vrij groot en hoog wat ervoor zorgt dat het nog jaren meegaat.


Ze vond het geweldig en gaat er nu nog steeds meermaals per dag vanaf. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het in elkaar zetten lukte me prima ondanks linker handen en hij.


De trap heeft ingebouwde handvatten, extra brede traptreden en een wijde basis voor extra veiligheid en stabiliteit. De rand heeft twee brede stukken, waar het kind op kan zitten. Het nieuwe ontwerp van de trap heeft ingebouwde handvatten, speciaal ontworpen voetsteunen en een wijde basis voor extra stabiliteit. Afmetingen: 111x109xcm.


Glijbaan little tikes groen

Geschikt voor kinderen van tot jaar. Loop het trapje op en glijd zo van de baan af. Wij twijfelden of een speelhuisje met glijbaan of een lossen glijbaan. Te koop: glijbaan van het merk little tikes.


De verkoper biedt een verzendservice aan tot een 20KG standaard pakket. Met deze glijbaan heb jij urenlang speelplezier! Wij verkopen deze glijbaan omdat onze.


Glijbaan little tikes groen

Little Tikes Activity Gym Evergreen. Klimmen, kruipen en glijden, de kinderen kunnen zich helemaal uitleven op deze glijbaan. Speel met je vriendjes en vriendinnetjes of met je broertjes en zusjes. De voet van de glijbaan is beschadigd (zie foto), maar dit levert geen problemen op bij het gebruik ervan.


Prijzen vanaf voor NL-brievenbus post tot 1voor NL-20KG. Het is een aardig formaat glijbaan voor kinderen in de leeftijd van drie tot en met zes jaar. Het glijvlak heeft een lengte van cm. Het is daarom aan te raden om deze glijbaan in een grote tuin te plaatsen. Ben je op zoek naar producteigenschappen van de little tikes Easy Store Reuze Glijbaan - Evergreen?


De trap bevat extra brede traptreden, ingebouwde handvaten en een brede basis voor extra stabiliteit en veiligheid. Daar glijd je zomaar van de glijbaan af. Bestel Glijbaan Groen bij fonQ. Voor een Buiten speeltoestellen of ander Speeltoestellen ga je naar Speeltoestellen.


Het toestel biedt glijplezier voor kinderen van tot jaar. Omhoog klimmen en weer naar beneden glijden, ze kunnen het helemaal zelf! Elke keer dat zij via de brede treden omhoog klimmen, kunnen ze genieten van 1centimeter glijpret.


Ideal Met iDEAL kunt u vertrouw veilig en gemakkelijk online betalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts