maandag 24 augustus 2015

Gardena aansluitset

Gardena aansluitset

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Door klanten beoordeeld met een 1. Eenvoudig, probleemloos gebruik dankzij montage zonder gereedschap. Voor montage op kranen met 26. De set bevat ook een slangstuk die snel op de slang gemonteerd kan worden. Dankzij de gereedschapsvrije montage is een eenvoudig en probleemloos gebruik gegarandeerd. Je maakt de verbinding los door er simpelweg aan te trekken.


Deze Gardena aansluitset is de basis voor het makkelijk koppelen van uw Gardena apparaten aan een waterpunt. De set is voorzien van een Mbinnendraad met 25mm buitendraa maar ook geschikt voor 13mm en 15mm slangen. Is het tijd om de auto te wassen? Of wilt u uw pas geplante gewassen water geven?


Gardena aansluitset

Dan is het handig om een tuinslang te gebruiken. Aansluitset voor tuinslangen. Deze set bevat twee Gardena Kraanstukken en een Gardena Slangstuk.


Met deze aansluitset kan de tuinslang snel worden aangesloten op een kraan met perlatorkop (bijv. in de keuken of badkamer). De set bestaat uit een Gardena tap aansluiting met schroefdraa een slang aansluiting en een Bubble. De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs.


Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Bestel online Gardena producten van de beste kwaliteit Vóór 16:00u bestel morgen in huis! De aansluitstukken vergroten de watertoevoer. Set voor snelle aansluiting op de kraan.


De Gardena aansluitset bestaat uit een Gardena kraanstuk, een slangstuk en een draadadapter. Deze set maakt een snelle verbinding mogelijk tussen een kraan met bruiskop en de tuinslang. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. GARDENA aansluitset voor druppelslang.


Gardena aansluitset

Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. De producten van Gardena zijn van hoge kwaliteit, voor een lage prijs! Uit onze collectie bewatering. Van het merk Gardena , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Bewatering.


Indien u meer bestelt, bestelt u in een veelvoud van stuks. Gardena heeft het bekende Original Gardena System vernieuwd. Dankzij de nieuwe productlijn kunt u ieder besproeiingsaccessoire eenvoudig en snel met uw tuinslang verbinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts