vrijdag 21 augustus 2015

Snoeischaar fiskars

Kies uit producten vanaf € 149. Morgen al in huis vanaf €11. Klanten beoordelen ons met een 9. Elke tuinier heeft een goede snoeischaar nodig. Levertijd: Op werkdagen voor 21.


Toptuingereedschap verkoopt alleen kwaliteitsproducten.

Dan bent u bij Gereedschapcentrum. Met een takkenschaar kan meer kracht worden gezet dan met een snoeischaar en werk je nauwkeuriger dan met een zaag. Fiskars tuingereedschap en Fiskars onderdelen.


Een takkenschaar is dan ook ideaal voor het snoeien van grotere takken. Een snoeischaar is een handig stuk gereedschap voor het onderhouden van heggen en struiken. Voor dunne takken en bladeren heb je namelijk helemaal geen grote takkenschaar nodig. Die knip je eenvoudig af met een snoeischaar.


De meeste snoeischaren zijn handgedreven, maar een snoeischaar kan ook op accu werken.

De snoeischaar is geschikt voor rechts- en linkshandig gebruik, daarnaast heeft een bovenmes dat voorzien is van een speciale teflonlaag en een stabiele comfortabele grip. Het ergonomische ontwerp, de duurzame en bijna onverwoestbare materialen en het innovatieve transmissiemechanisme maken van deze schaar onontbreekbaar tuingereedschap. Specialistisch advies nodig? Bij Haxo kan iedere tuinier zijn of haar hart ophalen met gebruiksvriendelijk gereedschap van de hoogste kwaliteit.


Snoeien is een werkje dat geregeld terugkeert. Een heg, de boomgaar uw buxushaag of plantenborder met rozenstruiken, meerdere keren per jaar zal je de snoeischaar moeten hanteren om alles gezond en bloeiend te houden. Goed scherp snoeigereedschap is daarbij onmisbaar. De messen uit roestvrij staal worden door een eenvoudig te bedienen sluitmechanisme gezeker als de snoeischaar in gesloten stand is.


De SoftGrip zorgt tevens voor extra grip en een hoger comfort. Die armen zorgen ervoor dat je verder kunt reiken, maar ook dat je meer kracht kunt uitoefenen. Hierdoor krijg je een mooie wonde, wat ideaal is voor je plant. Heb je veel planten, bomen en struiken in je tuin?


Knip je graag bloemen voor een mooi boeket? Als je een passende snoeischaar gebruikt dan is snoeien een leuk en gemakkelijk klusje. Welkoop verkoopt eenvoudige snoeischaren voor de beginnende tuinier. Voor de doorgewinterde tuinier is een snoeischaar van hoge kwaliteit geen overbodige luxe.


Deze snoeigiraffe heeft namelijk een snoeihoogte tot wel meter zodat je zelfs door hoogste bomen kan bereiken. Compleet met een handige 230° draaibare kop!

De fiskars singlestep allesknipper spis geen snoeischaar , maar eerder een superhandige knipper voor alles wat er verder in de t. Zo biedt het merk ook diverse gereedschappen voor in de tuin, waaronder heggenscharen, snoeischaren, takkenscharen en bijlen. De Quantum-serie is een mooi Scandinavisch design met voortreffelijke kwaliteit en comfort. De ergonomisch gevormde grepen bestaan uit onverwoestbaar glasvezel versterkt met Polyamid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts