vrijdag 7 augustus 2015

Patton patio chef 2

Furniture to match every style! Buitenkeukens vanaf € 1199. Entdecken Sie die große Auswahl an Musik - Klassiker und aktuelle Top-Hits!


Patton patio chef 2

Een zijbrander is handig voor het opwarmen van bijvoorbeeld sauzen of het bereiden van bijgerechten. Je ontsteekt de RVS branders met druk op de knop dankzij de one-touch ontsteking. Patton Patio Chef luxe compacte buitenkeukens zijn functioneel en van.


De ideale buitenkeuken voor het hele gezin! Het hoogwaardige materiaal van polyester beschermt de barbecue tegen vuil, stof, krassen en regen. Met een hoes verleng je de levensduur van je barbecue. Héél mooie BBQ, werkt goed maar je moet deze zelf in elkaar vijzen en de prefab gaten komen niet altijd mooi overeen. Wel een duidelijke handleiding.


Patton patio chef 2

Zeer functioneel en van hoge kwaliteit. Technische gegevens: Capaciteit: x hoofdbrander (kW per brander), x Zijbrander ( kW). Grill oppervlakte: 4mm x 4mm. Hoewel de barbecue compact is uitgevoerd en dus niet snel in de weg zal staan (én gemakkelijk op te bergen is), zul je niet gauw ruimte tekort komen. Bekijk ons uitgebreide assortiment.


Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Laat je inspireren door ons grote aanbod Patton. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis.


Patton patio chef 2

Ervaar het gemak van Wehkamp. De barbecue heeft gietijzeren roosters (per stuk 22x4cm), RVS branders en een zijbrander (totaal kW). Deze luxe buitenkeuken heeft twee krachtige branders, een zijbrander, een groot kookoppervlak en een dekselthermometer. De hoes past uitstekend om de barbecue. Deze Patio Chef van Patton is voorzien van , of RVS branders.


Dit model is compleet en zeer modern vormgegeven. De Patio Chef heeft RVS zijbladen met ingebouwde zijbrander en is voorzien van een dubbelwandige deur aan de voorzijde van de barbecue voor het opbergen van BBQ-accessoires. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Very functional and of high quality. CAPACITY: Main burners, Side burner (total kW).


COOKING SURFACE AREA: 4mm x 4mm. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Alles dat belangrijk is voor een goede en veilige barbecue, is gewoon heel goed uitgevoerd.


Uitgevoerd met een zijbrander. Vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit rvs zijbladen met ingebouwde zijbrander en deurtjes aan de voorzijde van de barbecue voor het opbergen van accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts