woensdag 26 augustus 2015

Nachtkastje van steigerhout

Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Leuk wonen hoeft niet duur te zijn. Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel! Ontdek ons unieke assortiment nachtkastjes.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Marken, über Jahre Erfahrung. Wir beraten dich gerne: your ride. Zoek naar houten nachtkastjes op de nieuwe KensaQ.


Nachtkastje met lades van steigerhout. De binnenzijde van het ladekastje is wit afgewerkt. Grof gezaag ruw en stoer Noord Europees vurenhout, dat is het materiaal waar Livengo mee werkt. Dit gebruikte steigerhout krijgt karakter doordat geen één plank perfect recht of hetzelfde is. De planken komen bijvoorbeeld van bouwplaatsen, waar ze door het water, zand of cement een prachtige kleur krijgen.


Steigerhouten nachtkastje Doezel met een lade en boekenvakje. Ideaal om te combineren met onze steigerhouten bedden! Wil je het nachtkastje liever zonder lade? De hoogte is standaard cm. Dit is de hoogte van een standaard nachtkastje , bijzettafel of bijvoorbeeld een krukje.


Nu in de aanbieding van € 8voor € 600! Omschrijving nachtkastje van gebruikt steigerhout als. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Een steigerhouten nachtkastje is het perfecte kastje voor naast je bed.


Nachtkastje van steigerhout

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Je kunt er heel handig je nachtlampje, wekker en eventueel een glas water op kwijt. Daarnaast kun je een steigerhouten nachtkastje ook gebruiken als bijzettafeltje in de woonkamer. Het steigerhout zorgt voor een stijlvolle, maar robuuste uitstraling. Voordat je begint om een steigerhout nachtkastje te maken is het belangrijk dat je rekening met de volgende stappen: Stap 1: Bepaal welk soort steigerhout je wilt gaan gebruiken.


U treft hieronder een aantal steigerhouten nachtkastjes aan. Mocht uw kastje er niet bij staan zoals u zou wensen laat het ons dan weten, dan maken we deze voor u. Vorige Artikel van Volgende. Het nachtkastje krijgt pas echt een mooie uitstraling wanneer je het behandeld met een coating. Vaak krijg ik vragen over hoe we die mooie oude steigerhouten look tevoorschijn toveren.


Om deze mooie uitstraling te krijgen is het belangrijk dat je de planken behandeld met een white wash of grey wash. Altijd een verassend aanbod. Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles! Meer dan 1leuke woonwinkels. Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Keuze uit meer dan 6nachtkastjes. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Vans schoenen bestellen bij OTTO. Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Een nachtkastje is eigenlijk een handig bijzettafeltje voor in de slaapkamer.


Het voordeel van nachtkastjes is dat ze de juiste hoogte hebben ten opzichte van het bed. Daarnaast is een nachtkastje vaak voorzien van lades of een deurtje met plankjes waardoor je er wat extra spullen in op kunt bergen. I am custom tab default content.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Op de bouwtekening zie je staan hoe je steigerhout nachtkastje er uiteindelijk komt uit te zien. Je ziet een duidelijke schets waarmee je kan inschatten of dit steigerhout nachtkastje overeenkomt met je verwachtingen.


Nachtkastje van steigerhout

Ook zie je precies staan welke materialen je nodig hebt voor de bouw van het steigerhout nachtkastje. Een leuk nachtkastje met lade en onderplank van gebruikt steigerhout , ongeschuurd dus een ruige uitraling. Zo is het uiteraard ook mogelijk om een nachtkastje van steigerhout te maken. Dit ruwe materiaal is tegenwoordig een grote favoriet in interieurtrends en niet onterecht: het geeft een prachtige natuurlijke en landelijke uitstraling en is bovendien onslijtbaar.


Deze meubels kunnen wij ook naar uw eigen wens afwerken. Een bouwtekening voor steigerhout , of een werktekening steigerhout , is een visueel stappenplan waarop je kunt zien welke materialen je nodig hebt voor het klaren van de klus. Tevens staat de hoeveelheid materialen weergegeven, er zijn namelijk materialen waarvan je meer dan exemplaar nodig hebt.


De afmetingen zijn 40x40x50cm. Voor andere maten, neem gerust contact op. Dit houten nachtkastje is een perfecte keuze als u een vleugje rustieke charme aan uw huisinterieur wilt toevoegen. Het kastje met lades kan ook gebruikt worden als bijzettafeltje of telefoontafeltje.


Dit nachtkastje is gemaakt van massief hergebruikt hout dat de kenmerken heeft van verschillende houtsoorten, zoals mahoniehout, teakhout. Dit bijzettafeltje, ook geschikt als nachtkastje , is een eenvoudig maar mooi uitgebalanceerd ontwerp. Overigens is dit zeker niet ons makkelijkste meubel om te maken!


Maar als je onze handleiding stap voor stap volgt, is het goed te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts