vrijdag 7 augustus 2015

Prefab betontrap prijs

Wens je de correcte prijs voor een betontrap te ontvangen, vraag dan via BetonnenTrap. Om u een indicatie te kunnen geven van de prijs van een betonnen trap, hebben we onderstaand een rekenvoorbeeld voor een betonnen steektrap met haakse treden uitgewerkt. Blijf op de hoogte van onze projecten, producten en nieuws met de MBS nieuwsbrief.


Een betontrap is heel brandveilig en is beschikbaar in verschillende kleuren. Een prefab betontrap wordt op voorhand helemaal klaargemaakt alvorens hij in jouw woning of zaak geplaatst wordt. De prijs van een betonnen trap wordt bepaald door de afwerkingsgraa bereikbaarheid en moeilijkheid. Het spreekt voor zich dat draaitrappen of hoektrappen meer tijd vergen om te maken dan één rechte steektrap.


Wat is de prijs voor zo’n gepolierde betontrap ? Een trap in gepolierde beton kun je plaatsen vanaf € 1. Qua prijs zul je steeds tussen de € 1à € 2zitten. Een niet gepolierde betontrap heb je reeds vanaf 1. Ontdek hier alles over betontrappen. Bij de plaatsing van een betontrap kan je kiezen uit een préfab betontrap of een ter plaatse gestorte betontrap. Er bestaan tal van soorten betontrappen, in elke vorm en stijl. Denk maar aan de moderne betonnen trap, de rechte betontrap en de betontrap met bocht, zwevende betonnen trap, de gepolierde.


Dit betekent dat alle betonnen producten die nodig zijn voor de inrichting van een trappenhuis tot het specialisme behoren. Voor de productie van draaitrappen en kwarttrappen heeft MBS Betontrappen en speciaalproducten een verstelbare mal. Bijna elk ontwerp is mogelijk dus wat voor trap u ook wenst, wij helpen u graag verder.


De snelle levertijd gecombineerd met een scherpe prijs is een speerpunt van het succes van MBS Betontrappen en speciaalproducten. Prefab betonnen trap prijzen. De prijs van prefab trappen in beton is vooral afhankelijk van de grootte van de trap (aantal treden) en het model. De stalen geveldrager van Vebo Staal blijft door-innoveren.


De laatste ontwikkeling is het voorzien van de geboute hoeklijn van een nog innovatievere stelmogelijkheid. Een rechte betontrap zal vanzelfsprekend ook goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een wenteltrap of draaitrap. Kies je voor een prefab betontrap , dan moet je ook nog op een vervoerskost van ca.


Stevige prefab betontrappen in diverse vormen en afmetingen. Ideaal om uw werf snel van een betontrap te voorzien. Daarnaast hoeft u zich in tegenstelling tot hout geen zorgen te maken over de duurzaamheid. Onze eerste klas prefab betonnen traptreden gaan tientallen jaren mee.


Prefab betontrap prijs

Daarnaast is het al jaren bekend als prefab product voor vluchttrappenhuizen en buitentrappen. Bij Allstairs gaan we met beton dan ook een stapje verder dan de standaard trap. Wij staan steeds open voor jouw vragen en helpen je te zoeken naar de best mogelijke oplossing op economisch en technisch gebied. De voordelen van prefabtrappen zijn legio: een hoge kwaliteit, geen tijdsverlies op de werf, geen bekistingen op de werf, een competitieve voorafgekende prijs ,. Voor welke van de verschillende betonnen traptreden uit ons assortiment je op het einde van de rit ook zal kiezen, je bent altijd verzekerd van een optimale afhandeling van je bestelling.


Wij stellen alles in het werk om de prijs van betonnen traptreden voor onze klanten zo beperkt mogelijk te houden. Veel gebouwen worden voorzien van betonnen trappen en bordessen, zowel schoonwerk als prefab trappen en bordessen die naderhand bekleed worden. Wij produceren in eigen fabriek een grote verscheidenheid aan prefab betonnen trappen en bordessen. Trappen We kennen een groot aantal verschillende trappen, welke allemaal door ons gemaakt kunnen worden. Wat zijn de voordelen van een betonnen trap?


De betonnen traptreden maken minder lawaai dan bijvoorbeeld houten traptreden. Beton is sterk, veilig en duurzaam. Wat kost een betonnen trap plaatsen? Met een eigen studiebureau tekenen we die betontrap op voorhand uit en passen we die ook aan uw voorkeuren aan. De specialisatie en het maatwerk in prefab betonnen trappen wordt gekoppeld aan de typische klantvriendelijkhei efficiëntie en flexibiliteit van de Willy Naessens Group.


U kunt ervoor kiezen om een prefab betontrap als schoonwerk te laten opleveren, maar u kunt ook een prefab trap laten plaatsen die naderhand bekleed kan worden. Rouwmaat wil alleen de beste kwaliteit prefab betontrappen leveren, die wij kunnen plaatsen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dit noemen we een prefab betontrap. Dit omdat het voor gefabriceerd wordt.


Er is dus een standaardmal waarin een trap gegoten kan worden. De prefab betontrap is ideaal voor standaard huishoudens en kost uiteraard het minst. Ook kun je alleen de op- of aantrede van een trap op deze manier laten maken. Als je een betontrap gewoon laat storten, zonder enige afwerking, mag je op een prijs van 1euro per trede rekenen.


Een gepolierde trap kost al snel het dubbele, 2euro per trede. Wens je nog een andere afwerking, dan moet je ook die kosten erbij optellen. Met prefab betontrappen wint u tijd.


Prefab betontrap prijs

De tijd dat een betonnen trap ter plaatse werd gegoten, ligt al enkele jaren achter ons gezien. Het is een zeer arbeidsintensief proces en de trap dient nadien nog afgewerkt en bekleed te worden. Ze worden in één stuk op de werf geleverd en zijn snel geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts