dinsdag 11 augustus 2015

Intercooler slang

Meer dan miljoen auto onderdelen. Vind de geschikte onderdelen met je kenteken! Alle Onderdelen voor iedere auto. De Goedkoopste zoeken op kenteken! Voordelig bij MijnAutoOnderdelen!


Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken.

Door onze samenwerkingen met de belangrijkste fabrikanten kunnen we een groot assortiment aan intercoolers, siliconen slangen en aluminium buizen leveren. Hier vindt u zowel maat-gemaakte als universele versies van de slangen en buizen die u nodig kunt hebben voor uw project. Wij leveren ook turboslangen en koelwaterslangen op maat, volgens origineel model en wij hebben turboslangen voor heel veel automerken.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Laadluchtslang turbo intercooler slang intercoolerslang turboslang slang naar intercooler geschikt voor.


Daarvoor heb ik de slang van de turbo naar de intercooler losgemaakt.

Intercooler slang Turboslang caddy golf passat 1. Een intercooler is eigenlijk een grote verzameldoos, waar de rijwind voor zorgt dat deze afkoelt. De slang is inmiddels provisorisch gerepareerd maar moet nog wel vervangen. Het is een simpele, maar zeer belangrijke schakel, om zo koude lucht naar de turbo te krijgen. Onze universele intercoolers zijn gemaakt van eerste kwaliteit aluminium. Niet heel veel maar wel wat.


De garage weet dit nog niet en breng bella morgen heen. Affain ANWB erbij gehaald bleek er een klein scheurtje te zitten in retourslang van de intercooler naar mijn turbo. Gelukkig dacht ik, het is niet de turbo. Maar bij het demonteren zag deze beste meneer olie in de slang van de turbo naar de intercooler. Volgens hem wat dit niet normaal en kon ik dit het beter na laten kijken.


Mij is het ook al opgevallen dat er linksvoor een dikke slang zit, omwonden met dikke, soort metaalachtige, draad. Nissens verwacht dat dit aantal nog met d. Tussen de openingen van die draad wordt de slang echt naar buiten geperst. Zou normaal zijn, vandaar dat de draad ook om de slang zit, maar vraag me toch af voor wat die slang dient. Info over intercooler slangen.


Resultaten van zoekmachines!

Versnellingsbak Bak, Aandrijving Achterwiel, Uitvoering Sedan, Tellerstand 119. Deze polyester inlagen zorgen ervoor dat de slangen bestand zijn tegen hogere drukken en drukverschillen, zonder dat de slang uit elkaar klapt. Deze intercooler koelt de lucht namelijk weer af. De vervanging van een turbo en intercooler is aan strikte regels gebonden. Het spreekt voor zich dat bij de vervanging van een intercooler topkwaliteit een voorwaarde is, net zoals dat bij turbo’s het geval is.


V-mounted intercooler Er is nog een derde manier van monteren, maar deze komt maar weinig voor. De radiateur en intercooler liggen dan niet rechtop (deels) achter elkaar maar liggen in de vorm van een V-teken boven elkaar. Als je turbo de intercooler letterlijk OPBLAAST mankeert er volgens mij toch wel een pak meer. Normaal lekt een intercooler door steenslag of dergelijke, nog nooit gehoord dat een intercooler is beginnen opzwellen door turbodruk. Ook lijkt het mij een raadsel hoe het mogelijk is dat jij je turbo zou opblazen als je hiermee verder rijdt.


Een luchtkoeler of intercooler is een warmtewisselaar die bij verbrandingsmotoren uitgerust met een turbolader of compressor gebruikt kan worden. Bij een turbomotor wordt de aangezogen lucht door de turbocompressor onder druk naar het inlaatspruitstuk gebracht, waardoor er meer lucht naar de verbrandingsruimte gaat en er meer brandstof ingespoten kan worden waardoor de motor meer vermogen kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts