donderdag 20 augustus 2015

Beurs eigen huis

Zoek naar ver eigen huis op de nieuwe KensaQ. Ontdek nu ons uitgebreide aanbod portemonnees. Vandaag bestel morgen in het nieuw! Ook Vereniging Eigen Huis isaanwezig op de beurs.


Stel je vragen in de Eigen Huis stand en kom naar de presentaties van onze bouwkundige en juridische specialisten over o. Ga je een huis bouwen of verbouwen, ga je verhuizen of verduurzamen?

Met ruim 2exposanten de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis , een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken. Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. De beurs geeft je een kijkje in de keukens, woonstijlen en tuintrends van de professionals.


Deze beurs is de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland met alles op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Je komt in contact met specialisten welke informeren over alle mogelijkheden. Jaarlijks bezoeken vele geïnteresseerden de stand van Brummelhuis voor een goed advies en inspiratie over het bouwen van een huis.


Uw eigen wensen en ideeën staan bij ons voorop.

Ook kom je alles te weten over de nieuwste woontrends. Tip: neem je bouwtekeningen, moodboard of wensenlijst mee. Zo kunnen de experts op de beurs je extra goed van dienst zijn!


Kom dan inspiratie opdoen in Jaarbeurs Utrecht. Het entreeticket is geldig voor persoon en alleen te gebruiken in combinatie met het treinkaartje van deze aanbieding. Je kunt het entreeticket niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen.


Bezoek onze Klimaatexpert. Wij adviseren u graag over het duurzaam verwarmen, koelen én ventileren van uw woning. Alvast een betrouwbare indicatie ontvangen én vrijkaarten voor de beurs.


Met ruim 2exposanten is er twee keer per jaar alles te vinden op het gebied van architectuur en interieur in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs voor iedereen met plannen voor de bouw en verbouw van het. REALISEER JE DROOMHUIS MET BEURS EIGEN HUIS ! Zij hebben een onderzoek uitgevoer Onderzoek naar het ideale droomhuis van Nederlanders.


Onder 5respondenten die geïnteresseerd zijn in alle elementen die aanbod komen bij het bouwen van een droomhuis. Zij vertellen je hoe middels je eigen woning mee kunt bouwen aan een mooiere wereld. Bijzondere makers en unieke producten.


Gaat u een huis bouwen of verbouwen?

Bent u benieuwd of een warmtepomp interessant voor u is? Wij geven u graag onafhankelijk advies! Plannen om te bouwen, verbouwen of vernieuwen in huis en tuin? Scoor tickets met korting via Tripper!


Op de beurs zijn meer dan tweehonderd exposanten aanwezig waarbij u terecht kunt met al uw woonvragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts