woensdag 12 augustus 2015

Hotelappartement eemhof

Hotelappartement eemhof

Activiteiten voor het hele gezin, zowel binnen als buiten. Center Parcs in Nederland. Volop activiteiten op elk park! Boek nu jouw ideale verblijf. Profiteer direct van de beste deals!


Tot wel korting op Hotels. De officiële website van Booking. Je hotelappartement is de ideale combinatie: je hebt alle ruimte en privacy van een appartement, maar wordt ook in de watten gelegd zoals in een hotel.


Zoals opgemaakte bedden en zelfs een uitgebreid ontbijtbuffet als je wilt. Door de ligging vlakbij het Veluwemeer is deze bestemming ook ideaal voor watersportliefhebbers. Neem een duik in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo.


Hotelappartement eemhof

De spectaculaire glijbaan Turbo Twister van maar liefst 154m lang is een uitdaging. Of je met personen bent of met 1 er is keuze genoeg. Van Comfort, Premium en VIP cottages, tot Mindervalide cottages, Cara cottages en hotelkamers. Een bijzondere voorkeursligging kiezen?


Dit appartement is te vinden op De Eemhof. In Marina De Eemhof heb je altijd uitzicht over het water, vanaf je Woonboot of luxe Waterfront Suite. In het bungalowpark vind je onlangs vernieuwde cottages voor tot personen.


In het luxe resort Marina De Eemhof vind je schitterende appartementen en suites voor twee tot twaalf personen, voorzien van alle luxe. U kunt bij De Eemhof een fiets huren om het omringende platteland te verkennen. Hotelappartement , Appartement, Hotelkamer, Hotelsuite en vele anderen. Eldorado vol avontuur en watersport, met een Mediterraans tintje.


Ga surfen en zeilen op het Eemmeer. De eemhof is een atypisch center parcs aangezien er geen overdekte jungle dome is maar ons stoorde het helemaal niet, integendeel. Tot korting op uw Hotel! Gegarandeerd de laagste prijs.


Kies uw ideale vakantiehuis uit een ruim aanbod vakantiewoningen in Zeewolde. Het inchecken ging nogal chaotisch. Helaas geen welkomstkoffertje gekregen. Zeewolde en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Lampen in de slaapkamer, stoommachine kapot, de salontafel kapot, de keukenkastjes hing scheef, de vriezer deed het niet.


Dat het zonnetje scheen en dat je op terrasjes kan zitten. De hotel appartement was toe aan een grootte onderhoud. Bij VakantieBesparen vind je de laagste prijs en bespaar jij op jouw complete vakantie!


Vergelijk alle aanbieders! Wij doen het zoekwerk, jij krijgt de beste prijs. Jong en oud kunnen genieten van vele leuke activiteiten in dit bungalowpark of watersportactiviteiten ondernemen op het nabijgelegen Eemmeer. Enfin: de Market Square van De Eemhof is een gezellige plek geworden rondom een pleintje met een fontein en veel tropische beplanting. Om het plein liggen diverse restaurants, boetiek shops, een uitgebreide parkwinkel en vind je ook de toegang tot het Aqua Mundo zwembad.


Vakantiepark De Eemhof in Zeewolde, Flevoland: luxe bungalowpark vlak bij het Eemmeer. Mooie cottages en appartementen voor tot personen. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes!


Hotelappartement eemhof

Het vakantiepark gaat daarom de komende jaren flink investeren in het park. Met een heerlijk ontbijt of een uitgebreid diner maakt u uw vakantie pas echt compleet! Volgens general manager Jordy Tabor van De Eemhof is een park waar alleen een zwembad is niet voldoende voor gasten. Het naast gelegen Hotel “de Vossenberg” verzorgt dit graag voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts