maandag 31 augustus 2015

Lugarde tuinhuis

Op zoek naar een een blokhut of tuinhuis van Lugarde? Bekijk hier het assortiment. Profiteer direct van eerste aankoop korting. Producent van Topkwaliteit Tuinhuizen. Ontwerp nu Zelf Uw Modern Tuinhuis!


Boek het Tuinhuis , Ulrum. U krijgt direct een bevestiging. Dit komt door onze niet te evenaren prijs-kwaliteitverhouding. In uw eigen houten tuinhuis kunt u van alles doen, creëer bijvoorbeeld een tuinkantoor of een fitnessruimte.


Met de 3D-configurator hieronder kunt u de blokhut volledig naar eigen wens aanpassen. Lugarde is marktleider in Nederland en Engeland. U bent nu stappen verwijderd van uw droom- tuinhuis ! Vul hieronder de productcode in om het, door u gekozen model vanuit onze brochure, direct te openen in onze unieke 3D configurator. Wilt u toch liever naar het algemene menu met alle modellen? Zodat u een grote variatie aan modellen en afmetingen heeft om uw tuinhuis aan te passen aan uw eigen wensen.


Lugarde tuinhuis

Standaard geleverd met dicht gedeelte van 240x180cm en luifel van 360x300cm. Geleverd met enkele volhouten deur DD01H. Het tuinhuis Prima Jake is naar eigen wens aan te passen. Blokhutwinkel is al jaren lang een A-dealer van Lugarde.


Klik hier om het aanbod te bekijken. Scoor nu woonartikelen met extra korting. Bezoek de winkel of bestel eenvoudig online! Ruim assortiment, topkwaliteit! Ook kwalitief is perfect bij deze PR3 standaard dubbelglas, EPDM dakleer en aluminium daktrim.


Dit tuinhuis PRheeft namelijk een overkapping van 540x240cm, dus daar pas gemakkelijk een loungeset onder. Kies uit de vele voorbeelden in onze showroom. Daar maken we samen met u het ontwerp voor een modern maatwerk tuinhuis.


Van tuinhuis tot garage, en van prieel tot recreatiewoning, alle soorten houtbouw zijn wel samen gerealiseerd. De blokhut-bereken-tool biedt hier uitkomst! U kunt het aanbod indien gewenst nog verder filteren op onder andere materiaal, houtdikte, prijs en merk. Daarnaast hebben wij een eigen collectie blokhutten. Zo is er bij ons voor ieder wat wils te vinden!


Lugarde tuinhuis

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor Lugarde. Snelle levering en professioneel advies! De Hoeve Buitenleven is dagen per week geopend!


Geïnteresseerd in het bouwen van je eigen tuinhuis ? De wanden zijn mm dik en zijn snel en eenvoudig te monteren dankzij het unieke hoekstijlen systeem met aluminium binnenkern. Het dak wordt geleverd in kant en klare elementen met de dakshingles reeds voorgemonteerd. Uw eigen droom blokhut maken was nog nooit zo makkelijk! FraVin staat voor veelzijdigheid in tuinproducten. Blokhutten, betonplaten en tuinkassen, bij FraVin profiteert u altijd van kwaliteit en scherpe prijzen.


Maatwerk specialist wij leveren diverse blokhutten, tuinhuisjes, bergingen, garages. LUGARDE blokhut, tuinhuis , overkapping zelf in 3D tekenen Zie omschrijving. Wij bieden een grote variëteit aan modellen en afmetingen, met veel ruimte voor uw eigen wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts