dinsdag 4 augustus 2015

Keter opbergbank

Bekijk onze online kortingen. Balkonsets en bestel direct online. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Groot aanbod tuinartikelen online!


Het lijkt alsof men nooit genoeg ruimte heeft voor gereedschap, oude dingen, en grote items.

De opbergmeubels zijn vervaardigd met de meest geavanceerde spuitgiettechnieken en gebruiksvriendelijke designs. Daarnaast is deze opbergbox ook te gebruiken als een tuinbank waar je lekker op kunt zitten. De extra ruimte maakt de berging een ideale stalling voor bijvoorbeeld uw fiets of uw kliko’s van 3liter. Ook kleiner tuingereedschap bergt u eenvoudig op in deze mooie berging. Met de de Store-it-out Ultra kunt u dus altijd genieten van een opgeruimde tuin.


De opbergbank is niet alleen een opbergbank , maar ook echt een blikvanger. De vormen, de mooie bekleding en de details zorgen voor een bank met klasse!

Deze opbergbank heeft een gecapitonneerd deksel met een stoere hengsel. Houd je kamer netjes met een handige opbergbank én zitbank in een. Praxis biedt diverse opbergboxen. Van tuinkussenbox, speciaal om je tuinkussens in te stoppen, tot een grote ronde opbergmand voor al je tuingereedschap of speelgoed.


ProductinformatieDe Eden Garden Bench is een combinatie van zowel een tuinbank. Geen ruimte voor een tuinbank én een opbergbox? Deze bank heeft niet alleen comfortabele zitplekken, maar ook 2liter praktische opbergruimte voor tuinkussens en -accessoires. Kies uit producten vanaf € 1600.


Dit product is tijdelijk uitverkocht. Bezorg- en retourinformatie Bezorg- en retourinformatie. De ruime opbergruimte kan afgesloten worden met een hangslot (niet inbegrepen).


Hij is bovendien bestand tegen allerlei weersomstandigheden en onderhoudsvrij. Keter Eden Garden opbergbank. Het frame is in een grafiet kleur. Je kunt er makkelijk je tuinkussens,.

De box is speciaal ontwikkelt om je. Te koop (kleur antraciet) bij Bouwmarkt Totaal voor maar € 1200. Met onze opbergers voor buiten ruim je de spullen in je tuin of balkon netjes op.


Tuinkussens, gereedschap en speelgoed stop je makkelijk weg in een tuinkast. Het bankje wordt gekenmerkt door een landelijke stijl en is heel praktisch. Opbergbank Monaco is een handig bankje met veel opbergruimte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zitkussens. Op zoek naar keter opbergbank tuinartikelen?


Vind de voordeligste keter opbergbank tuinartikelen op VERGELIJK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts