donderdag 13 augustus 2015

Boomhut laten bouwen

Boomhutbouwers met lef en liefde. Exclusieve boomhutten, woonhutten en speelhutten. Iedere boomhut van Hamer en Hark is uniek. Anders dan onze naam doet vermoeden bouwen wij veel meer dan boomhutten. Tuurlijk, een mooie, degelijke en vooral kwalitatief hoogwaardige boomhut bouwen kunnen wij als de beste maar ook voor andere unieke buitenverblijven als tuinkamers en ecolodges draaien wij onze hand niet om.


Boomhut laten bouwen

Speeltuinen of -toestellen en meubelen? Altijd maatwerk, doorleefd en op locatie gebouwd. Zo waren ze al van bij de bouw heel betrokken bij hun boomhut. Na het werk dolden Nicolas en Bruno verder met de kindjes.


Kinderen spelen te veel binnen, ze zitten vaak voor tv of achter een computer. Zo’n boomhut is een leuke manier om hen buiten te laten spelen en hun fantasie de vrije loop te laten. Kosten boomhut laten bouwen. De kosten van een boomhut hangen natuurlijk af van je persoonlijke wensen.


Even wegdromen, loskomen van de dagelijkse routine. Een boomhut kan zoveel zijn: een originele overnachtingsplek, een plekje om gewoon even te ontspannen, een creatieve oplaad -en brainstormplek, een sauna- boomhut , een gastenverblijf tot zelfs een echte woon- boomhut met alle luxe en comfort dat je maar zou willen! Als u uw droom boomhut de zorg en aandacht geeft die het verdien dan kan je een houten heiligdom bouwen waar je nog jaren plezier van zult hebben. Voorbereidingen voor bouwen van je boomhut. De gezondheid van de boom die u selecteert is absoluut cruciaal voor het bouwen van een basis voor uw boomhut.


Onze boomhutten kunnen worden uitgerust met allerlei speelse elementen zoals een glijbaan, hangbrug, kabelbaan of klimwan zo wordt een boomhut pas echt een speelparadijs! Boomverzorging Len Etienne in Grobbendonk (Antwerpen) is gedreven door een passie voor bomen. Onze diensten omvatten naast het professioneel onderhouden van bomen en natuur maken en realiseren wij ambachtelijke unieke boomhutten.


Natuurlijk kun je ook zelf een boomhut bouwen , maar dit is toch lastiger dan je denkt. Ook verkijken mensen zich snel op de kosten die het zelf bouwen van een boomhut met zich meeneemt. Voordat je begint met het bouwen van de boomhut , moet je bedenken dat het risico om te vallen, het grootste gevaar is van een boomhut.


Neem de volgende maatregelen in acht om dit gevaar te verminderen: 1) Bouw niet te hoog Je boomhut te hoog bouwen , kan gevaarlijk zijn als de boomhut wordt gebruikt door kinderen. Denk bij een boomhut niet meteen aan een gammel huisje tussen de takken. Want een boomhut op maat omhelst zoveel meer dan dat. Het is een constructie op hoogte die een wereld van mogelijkheden opent. Elke omgeving is anders, een boomhut in de tuin is dan ook altijd maatwerk en uniek.


Boomhut laten bouwen

Voeg er bijvoorbeeld een terras aan toe en geniet vanaf een heel andere plek van jouw tuin en omgeving. De prijs van een boomhut laten bouwen is natuurlijk niet mis. Een timmerman kost al snel zo’n €euro per uur en een dag of twee heeft hij wel nodig. En daar komen de materialen dan nog overheen.


Als je boomhut in het zicht is van je buren, is het wel zo netjes om hun mening te vragen en hun wensen mee te nemen in de tekeningen voor je boomhut. Deze stap kan toekomstige klachten en eventuele rechtszaken voorkomen. Voor het bouwen begint, is het belangrijk om een goed ontwerp te hebben. Een boomhut kan een magische verstopplek, fort of speelruimte zijn voor bijna elk kind en is bovendien een leuk project voor elke volwassene.


Het bouwen van een boomhut vergt zorgvuldige planning en constructie, maar je. De prijzen van de leukste boomhutten, boomstamstoeltjes, krukjes, tafeltjes en speelhuisjes handig op een rij gezet. Bekijk onze aantrekkelijke prijzen!


Dan kun je er ook voor kiezen om jouw boomhut zelf te bouwen. Het kost je wat meer tij maar het is wel veel goedkoper dan het inhuren van een timmerman en bovendien leuk om te doen als je een beetje technisch aangelegd bent. Ga jij een eigen boomhut bouwen voor de kids?


Boomhut laten bouwen

Gebruik dan de tips in dit artikel om de perfecte boomhut te bouwen. En zin om die luie stoel achter je te laten voor een nieuwe ervaring? Het is even aanpoten want we moeten slepen, zagen, klimmen, knopen en spijkeren….


Maar je komt niet zo maar aan het huis van je dromen. Want zeg nou zelf, wie heeft er nog nooit gehoopt ooit eens te ontwaken in een boomhut ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts