maandag 31 augustus 2015

Elektrische kattenverjager

De nieuwste modellen vindt u hier - aangevuld met de unieke technologie van Primrose. Alle merken kattenverjagers online. Vergelijken doe je op Beslist. Een kattenverjager is een apparaat dat, door heel har heel hoog, geluid de dieren uit de buurt van deze geluidsbron verjaagt.


Niet alleen katten, maar alle dieren die geluiden horen die hoger zijn dan normaal.

Dus ook honden, konijnen, hazen e. Ultrasone kattenverjager - Word je helemaal gek van katten in de tuin die stinkende uitwerpselen achterlaten? De verdrijver zendt ultrasone geluiden uit, dit is onhoorbaar voor mensen maar zeer vervelend voor katten. Verdrijft katten honden ratten muizen vossen vleermuizen wasberen en marters. Werkt op zonne-energie met oplaadbare batterijen incl.


Er zijn ook mensen die dit geluid horen, veel zelfs, en dit als uitermate irritant ervaren. Het is een frequentie waar ook (jonge) mensen een receptor voor hebben en de gemiddelde kattenverjager draagt verder dan een paar meter, eerder een paar tientallen meter.

Sowieso de openbare weg dus, en ook de buren. Deze kattenverjager is de eenvoudigste manier om katten uit uw voor- en achtertuin te verjagen. Het is volledig waterdicht en kan dus onder alle weersomstandigheden buiten. Het op zonne-energie werkende apparaat sproeit water en maakt gebruik van flitslicht zodra er katten in de tuin zijn. Als de bewegingsdetector (hoek van 80˚) geactiveerd wordt,.


Verder heb je nog een kattenverjager die begint met 16KHz en 1decibel doet afgeven. Dromen te beïnvloeden met elektrische stimulatie. Het geluid heeft geen invloed op elektrische apparaten, waaronder pacemakers en.


Overweeg dan een kattenverjager. De beste kattenverjagers op Beslist. Grootste aanbo de laagste prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Gekocht als kattenverjager , omdat katten mijn voortuin gebruiken als kattenbak.


Met gloednieuwe Duracell batterijen erin, mag ik verwachten dat het apparaat het zal doen. Mijn buurvrouw vertelde mij hoe één kat recht op het apparaat afliep, ondanks dat het rode lampje brandde, alsof het een geluid maakte dat katten aantrekt i.

Bestel hier in de grootste en voordeligste webshop voor dieren en buitenleven kattenverjagers. Van merken zoals Weitech, Ecostyle, Agradi en meer. Muizen zijn heel productief : de kleine knaagdiertjes zijn een ware pest eens ze beginnen knabbelen aan alles wat ze tegenkomen. Deze degelijke ultrasone verjager van Weitech verjaagt onder andere marters, vossen, katten en konijnen. Het beschermde oppervlak is ongeveer 2m2.


Vreemde katten in uw tuin: voor de buren is het hun favoriete huisdier, maar u hebt er last van als ze graag op uw terras of aanplanting komen om kuiltjes te graven of hun behoefte te doen. U kunt natuurlijk de buks pakken, maar er zijn ook veel diervriendelijke oplossingen zoals katten verjagen met een kattenverjager. Het weghouden van vreemde katten doet u met de kattenverjagers van Macrovet. Blokker heeft een grote collectie ongediertebestrijding!


Op werkdagen voor 21:uur bestel morgen in huis, of afhalen in meer dan 6winkels. Kattenverjagers zijn de beste oplossing. Met deze kattenverjager op zonne-energie zult u al gauw geen ongewenste katten meer in uw tuin zien. U duwt de pin in de grond waar u maar wilt in uw tuin, of hangt de verjager met een schroef aan een muur of een hek.


Waterdicht en weerbestendig. Plaagdierbestrijding door middel van ultrasoon (onhoorbaar) geluid. Verjaagt marters, bunzings, muizen of houdt uw tuin vrij van katten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts