maandag 24 augustus 2015

Steigerhout white wash

Find steigerhout white wash vandaag! Zoek naar white wash verf. In principe kan jij van gebruikt steigerhout ook prachtig white wash steigerhout maken, maar het eindresultaat zal wel wat ruwer steigerhout opleveren.


Met nieuw steigerhout white wash steigerhout maken is iets makkelijker, doordat het nieuwe steigerhout logischerwijs een egaler oppervlak heeft. Hoe verf je steigerhout in een whitewash effect? Steigerhout whitewash verven in stappen.

Vooral nieuwe steigerplanken hebben een kleurtje nodig, oud steigerhout is al grijs en kan meestal met een neutrale beits worden behandeld tegen de weersinvloeden. Bed van steigerhout met kleuren wash , grey- white en lades. Kledingkast steigerhout brede schappen en hang gedeelte white - wash. Deze kast heeft een hanggedeelte en meerdere schappen. White wash steigerhout in een lengte van meter, de dikte is 30mm en de breedte is 195mm.


Dit is de standaard maat van een steigerplank. De planken zijn ongebruikt en dus schoon van spijkers, krammen enz. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ik heb namelijk een teak houten tafel, die ik recent in een white wash beits heb gezet en na ontevreden resultaat weer helemaal moest kaal schuren en schoonmaken. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Ik vond de tafel te wit (te grote overgang) en mijn vraag is hoe ik het best een zo natuurlijk mogelijk resultaat kan krijgen (en zo mat mogelijk). Om ons heen zijn steeds meer meubelen te vinden die gemaakt zijn van steigerhout.


Meubelen van steigerhout is razend populair en is een echte trend geworden. Doorgaans worden steigerhouten meubelen behandeld met white wash , waardoor het landelijke gevoel nog eens extra benadrukt wordt. Wil je de binnenkant van je huis een modern tintje geven dan is het een idee om steigerhout te gebruiken.


We also do evening and Sunday deliveries! Coolblue: free delivery and returns. Alle merken voor de laagste prijs! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


White wash , echt wit, bij te dik aanbrengen gaat deze kleur dekkend worden, en zal de houtnerf niet meer zichtbaar zijn, het vervaagd na verloop van tijd een klein beetje. Anders dan grey wash is white wash niet bedoelt om een meubel er oud uit te laten zien. Oorspronkelijk is white wash bedoelt om de vloeren van boerderijen te ontsmetten en te beschermen. Dit werd gedaan met witte kalk, dat net als white wash zorgde voor een mooi wit effect. De hoekbank is geschikt voor binnen en buiten.


Colorwash is een snel drogend watergedragen acrylaat dat speciaal ontwikkeld is voor de behandeling van steigerhout voor zowel binnen als buiten.

Dit product heeft dan ook een uitstekende weerbestendigheid. Met washen wordt een bepaald effect bereikt. De plank is geschikt voor het maken van de meest uiteenlopende producten.


Denk daarbij aan een plantenbak, bed of tuinbank. Deze plank van 5m lengte is 20cm breed en 32mm dik en rondom twee keer wit gespoten voor een goed dekkende laag. Die tekening van het hout wilt u natuurlijk niet missen. Als we uw meubels van steigerhout bewerken met white wash , blijft deze tekening in het hout zichtbaar. Uw meubel krijgt wel een prachtige, matte, halftransparante witte tint.


Hoe kan ik steigerhouten meubelen behandelen voor een antieke uitstraling?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts